FACEBOOK SLIDESHOW: Svoje fotografije i videozapise sada možete dijeliti još jednostavnije i brže (VIDEO)

Kažemo da fotografija govori hiljadu riječi, a šta onda reći za kolaž omiljenih fotografija koje su spojene u video – e, baš to je nova Facebook fora!

Dijeljenje fotografija i videa uvijek je bilo esencijalni dio Facebooka, a novom alatu nazvanom Slideshow cilj je da korisnici jednostavnije i brže dijele fotografije sa svojih putovanja ili drugih njima važnih događaja.

Nakon instaliranja Slideshowa, Facebook će biti povezan s vašom galerijom fotografija i videozapisa. Kada u 24 sata napravite više od pet fotografija Facebook će ih skupiti u slideshow i ponuditi vam da ih podijelite s prijateljima na Facebooku ili čak i na drugim stranicama.

Trenutno postoji 10 tema pomoću kojih možete “obojiti” vaš Slideshow, a nove teme bit će dodavane naknadno. Uz svaki Slideshow možete odabrati i drugačiju muzičku podlogu.

Slideshow je predstavljen prvi put s aplikacijom Facebook Moments, a Nova opcija prvo će biti dostupna iOS korisnicima, što je uglavnom redoslijed kojim Facebook predstavlja novitete: Nakon iOS-a na red će doći i Android i web korisnici, a onda i Windows 10 Mobile.

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti