Emocionalno hladni ili nezreli: Ovi horoskopski znakovi ne znaju reći ‘oprosti’

Iako će neki svojim postupcima pokazati da im je žao, nikada se neće stvarno izviniti osobi koju su povrijedili.

Kad napravimo grešku i izvinimo se drugoj osobi, dobro se zbog toga osjećamo i cijelu situaciju vratimo u normalu. Ali jeste li jedan od onih koji se rijetko izvinjava drugima? Pa, za neke ljude izvinjenje je velika stvar i oni to neće napraviti lako. Iako se osjećaju loše zbog svojih postupaka, jednostavno ne mogu izraziti svoje emocije. Izvinjavanje nas ne čini slabima, već je znak da smo emocionalno zreli. Prema astrologiji, postoje znakovi koji se nikada ne izvinjavaju.

Blizanci

Nije da se Blizanci namjerno ne izvinjavaju, oni su vrlo aktivni i mogu brzo krenuti dalje. Dakle, očekuju da će i druga osoba učiniti isto. Blizanci ponekad zaboravljaju da nekome duguju izvinjenje.

Strijelac

Ovaj horoskopski znak teško verbalizuje svoje osjećaje. Umjesto toga, oni to radije čine svojim postupcima. Radije bi kupili poklon ili izveli na večeru ili u kupovinu. Vrlo su dobri u komunikaciji, pa mogu smisliti različite varijante izvinjenja, a da zapravo nikada to ne izgovore.

Vodolija

Zaista nije dobro očekivati izvinjenje od Vodolije, osim ako nije učinila nešto izuzetno ozbiljno. Inače su sklone misliti da su u pravu većinu vremena. Inače su sklone činiti puno dobrih stvari.

Jarac

Jarčevi su prilično tvrdoglavi zbog čega im je teško izviniti se. Ali nije da se ne kaju, samo im treba vremena za prihvatanje greške. I misle da bi ih možda izvinjenje moglo definisati kao ranjivu osobu. Umjesto toga, oni to čine svojim postupcima.

Škorpija

Škorpije se izvinjavaju samo kada nisu u pravu. U protivnom se neće lako izviniti za neke male stvari. One samo raščišćavaju nesporazum i otkrivaju svoje istinske osjećaje, jer je Škorpijama glavna stvar u odnosu iskrenost.

Izvor: vecernji.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti