DOŠAO DA UPOZNA CURINE RODITELJE, A ONDA SHVATIO DA JE U TOJ KUĆI VEĆ BIO! Raskinuo momentalno, razlog strašan!

Priča anonimnog korisnika mreže Reddit iz Velike Britanije je postala viralna kada je ispričao da je sa samo 21 godinu imao sek* sa majkom svoje devojke.

svasta

“Živim u dosta velikom gradu, ali u njemu postoje samo tri pristojna noćna kluba tako da je prosto neminovno da više puta naletite na iste ljude. Prije par mjeseci, bio sam na jednoj svirci sa ekipom sa posla. Primijetio sam da jedna plavuša ne prestaje da gleda u mene, pa sam joj prišao. Malo smo proćaskali, uzeo sam joj broj telefona i vratio se prijateljima. Poslije smo se malo dopisivali, ali ništa se nije desilo.” Ovako je počeo svoju ispovijest mladić.

“Nedjelju dana kasnije, ponovo sam naletio na nju i ovaj put smo više pričali i popili par pića, i na kraju me je pozvala kod sebe. Primijetio sam da je mnogo starija (negdje u četrdesetim godinama) tek tada, ali izgledala je fenomenalno pa sam mislio da je ovo taman savršena prilika da naučim nešto novo u krevetu”, zaključuje dečko.

“Uglavnom, uskoro sam zaboravio na nju i par nedjelja kasnije na Tinderu upoznao jednu djevojku (19). Odmah smo se skontali i poslije par sastanaka pozvala me je da svratim kod nje. Dok smo išli niz ulicu, shvatio sam da mi je sve poznato. A onda mi je srce potonulo kad mi je pokazala svoju kuću. Dok sam pokušavao da se saberem, pitao sam je koliko dugo živi tu, nadajući se nekom čudu.”

“Cijelog života sam tu. Živim sa roditeljima, mlađom sestrom i psom”, rekla mu je veselo.

“Znao sam, prosto sam znao da su svi njeni u kući u tom trenutku i da moram da joj kažem istinu. I tako sam joj priznao da sam spavao sa njenom majkom. Bila je u potpunom šoku. Nije mi vjerovala sve dok joj nisam rekao kako joj se zove majka”, u šoku se prisjeća momak.

“Naravno, shvatili smo da ne možemo da nastavimo da se viđamo, a meni je teško jer mi se baš dopala”, kaže.

Njegovo priznanje podijelilo je forumaše, ali većina ima samo riječi hvale za njega jer je odmah priznao sve.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti