Djed bi bio ponosan: Ovo je prelijepa unuka Bekima Fehmiua (FOTO)

Kćerka bračnog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua, Nika, je prava ljepotica. Ovaj bračni par još od 1994. godine živi u New Yorku, a godinu dana kasnije tu se rodila i njihova kći Nika.

S rođenjem kćerke Snežana kaže da se mnogo toga promijenilo u njihovom životu.

“To vas natjera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promijenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osjećaj odgovornosti prema svemu što radim”, rekla je Snežana za story.rs

“Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavolio. U našoj kćerki izmješale su se sve tri religije s naših prostora. Njeno ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju”, izjavila je Snežana.

Ona kaže da njena Nika voli da dođe u Beograd.

“Ja sam veoma sretna što ona ima priliku da upozna različite svjetove. Jedan dio ljeta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju”, ističe majka lijepe Nike.

Izgleda kako će Nika prekinuti porodičnu glumačku tradiciju. Otac Uliks kaže da ona nema afiniteta prema glumi, ne planira se baviti time, a studira internacionalnu politiku i ljudska prava.

nika1

Izvor: nostalgicno.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti