Dječak je napravio padobran i škočio sa zgrade pred vlastitom majkom koja ga je BODRILA! (FOTO)

U svijetu se nedavno desila jedna velika, zaista stravična tragedija. Zamislite kakav je osjećaj kada gledate vlastito dijete kako nehotice sam sebi oduzima život. Nadamo se da nijedan roditelj neće tako nešto doživjeti. Ali doživjela je ova majka.

skokk1

Jedan mali ukrajinski gradić po nazivu Makiivka je nedavno bio u centru pažnje javnosti, i to nažalost ne po nečemu baš dobrom. Naime, u ovom gradiću je krajem prošle godine jedan 15-godišnji tinejdžer preminuo dok je pokušavao da izvede jednu zaista smionu akrobaciju skakanja sa jedne visoke zgrade sa padobranom izrađenim u kućnoj radinosti, vlastitim rukama.

Da stvar po Bogdana Firsova, mladića koji je preminuo, bude još gora, u tom suludom činu bodrila ga je njegova majka u prvim redovima i pred njenim je očima i otišao u smrt.

Na Bogdanovu nesreću, nakon što je on skočio sa vrha pomenute zgrade, padobran kojin je sam napravio je zakazao, nije se mogao otvoriti, a on je pao na zemlju velikom jačinom, pričemu je zadobio teške povrede, slomljenu kičmu i vrat kao i sve eksremitete i potpuno besmisleno izgubio svoj život.

Bio je ovisnik o adrenalinu

Prije toga, Bogdan, koji je uvijek sam sebe opisivao kao pravog ovisnika o adrenalinu, opalio je na vrhu ove zgrade nekoliko selfija gdje je proveo otprilike dvije minute. Zadnji trenuci njegovog života ostali su kompletno zabilježeni na jednoj video snimci na kojoj se može jasno vidjeti kako prije skoka on stoji raširenih ruku na zgradi od 14 spratova.

Iako je pri samom svom skoku on nosio kacigu, a na zemlji su bili postavljeni podlošci, Bogdan je od siline udarca odmah preminuo. Čitavu ovu suludu akrobaciju i njen tragični epilog snimio je njegov najbolji prijatelj.

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti