Mislila je da je u braku sa tajnim agentom, a onda je otkrila njegovu najcrnju tajnu …

Žena iz Škotske ostala je u šoku kad je otkrila da je njezin suprug “tajni agent” zapravo bigamist koji ima još tri druge žene i trinaestero djece.

biga1


Mary Turner Thomson (53) iz Edinburgha bila je užasnuta kad je saznala da je njezin američki muž William Allen Jordan razradio elaboriranu mrežu laži kako bi skrivao svoju prevaru.

Allen Jordan ima najmanje 13-ero djece sa šest različitih žena, kojima je govorio da je tajni agent kako bi objasnio svoje česte odsutnosti, piše Daily Star.

Tvrdio je da je agent CIA-e koji je morao putovati na misije, no zapravo je bio IT radnik koji je lažirao pisma od ministarstva obrane i propusnice za vojne baze.

– Upoznala sam Williama online kad sam bila samohrana majka s devetomjesečnom bebom. Bio je jako šarmantan. Počeli smo izlaziti i pitao me hoću li se udati za njega nakon samo dvije sedmice. Odbila sam ga, no naposljetku smo se zaručili i bili smo u braku četiri godine – prisjetila se Mary.

– Nakon šest mjeseci ostala sam trudna, što mi je bilo veliko iznenađenje s obzirom na to da mi je rekao da je neplodan – kaže Mary te otkriva kako je s njim uspjela provesti samo sedam dana zaredom u šest godina zbog njegovog “posla”.

No u stvarnosti on je posjećivao druge žene i porodice.

Iako je zarađivao 10 hiljada funti mjesečno, bigamist je rekao da mu je trebalo još novca kako bi “platio neprijateljima koji njegovu djecu žele raskomadati i poslati dio po dio u pošti.” Serijskom lažljivcu Mary je dala 200 hiljada funti.

– Mislila sam da će nam ubiti djecu ako mu ne damo novac – rekla je.

biga2
Prevara je otkrivena u aprilu 2006. godine kad je Mary primila poziv od “druge gospođe Jordan”.

– Mirno mi je rekla da su ona i moj suprug Will Jordan, otac moje dvoje male djece, u braku 14 godina te da imaju zajedno petero djece .

Allen Jordan završio je u zatvoru zbog bigamije, ilegalnog posjedovanja teasera, prevare i niza drugih zločina. Odslužio je dvije i po godine zatvorske kazne prije nego što je deportovan u SAD.

Mary Turner Thomson priču je pretvorila u uspješnu knjigu koju je nazvala “The Bigamist”.

Izvor: hayat.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti