Na parkingu je srela muža koji je NESTAO prije 9 godina! Njegova priča joj je promijenila život zauvijek!

Svi su u životu nekad iskusili neke strašne stvari sa kojima se izrazito teško nositi, te se ponekad kao najlakše rješenje čini da se ode bez ikakvog objašnjenja drugoj osobi koja vam je nekad prije tako puno značila.

husb1

Ipak, na taj način nećete učiniti ništa dobro, jer nećete pružiti ni sebi, a ni toj drugoj osobi priliku za lijep završetak.

Te situacije se dešavaju češće nego što mi to mislimo, a čak se neki ljudi odreknu i braka i porodice, te samo odu bez pozdrava u potrazi za nečim više, nečim što će ih možda usrećiti. Takvu situaciju je preživjela i Karen Marx, čiji je suprug Adam 2009. godine nestao preko noći, a iza nije ostavio nikakvo pismo ili objašnjenje. Karen je pokušavala da ga pronađe na sve moguće načine, kako bi saznala šta mu se dogodilo, a kasnije je čak i pomislila i da je mrtav.

To se tako nastavilo 9 godina dok ga Karen jednog dana nije sasvim slučajno srela pored jednog supermarketa na parkiralištu. Ostala je šokirana, ali je bila sretna što je živ i što je dobro. Ipak, njena sreća nije dugo potrajala, jer je ubrzo saznala da je njen muž zapravo pobjegao od nje i da je sad oženjen sa drugom ženom.

husb2

Cijeli život joj se srušio u komadiće, a ona se razbijesnila i prijavila ga policiji zbog bigamije. Iako je njen muž itekako bio kažnjen zbog onoga što je uradio Karen, bol koji joj je nanio, i patnju kroz koju je ona prošla tokom tih 9 godina nijedna kazna nikad neće moći nadomjestiti.

Izvor: lifestylevesti.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti