Dirljiv gest ovog gospodina natjeraće vas da zaplačete

Udovac od 93 godine iz SAD-a pokazao je svima šta je zaista prava ljubav.

cl1

Dokaz za to da je prava ljubav vječna je i udovac koji ima 93 godine iz SAD-a. On svakog dana prilikom odlaska na ručak u svoj omiljeni restoran sa sobom nosi fotografiju svoje pokojne supruge kako bi zajedno ručali. Clarence Purvis svoju je ljubav Carolyn Todd upoznao davne 1948. godine. To je bila ljubav na prvi pogled , nakon čega su sve ozvaničili brakom i zajedno proveli 63 godine sve dok ona 2013. godine nije preminula.

Odkada je Carolyn preminula, Clarence je puno vremena posvetio očuvanju uspomena na nju i na njen život. Još uvijek bez imalo sramežljivosti priča o svojoj ljubavi prema njoj. Postao je poznat u svom kraju upravo zahvaljujući njenoj fotografiji koju uvijek nosi sa sobom kada odlazi na ručak da bi ručao u njenom društvu.

Njegovoj se ljubavi mnogi klanjaju i dive, a između ostalih upravo i vlasnik restorana u kojem on gotovo svakodnevno ruča.

On pažljivo čuva fotografije i uspomene ljubavi svog života, pa tako jedna od njenih slika stoji pod lampom koja je upaljena još otkako se Carolyn pet mjeseci prije nego što je preminula vratila kući iz bolnice, a takođe i njen grob posjećuje čak četiri puta dnevno:

“Toliko je volim. I toliko mi nedostaje. Niko se nije toliko volio koliko smo se voljeli nas dvoje,” rekao je.

cl2

“Želio sam što je ona željela i ona je željela što sam ja želio,“ zaključio je simpatični Clarence koji je definitivno svima vratio vjeru u pravu ljubav.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti