‘Hurem’ se kroz život bori sama: Kćer Lara joj je najveća utjeha

Zvijezda megapopularne turske serije ‘Sulejman Veličanstveni’, Meryem Uzerli, koja je utjelovila sultaniju Hurem, kćer odgaja sama i sa svojim fanovima rado podijeli svaki važan događaj iz privatnog života.

hurem1

Meryem Uzerli se svojski potrudila ne bi li njena kćerkica Lara imala najljepši 4. rođendan, dan koji će zauvijek pamtiti. Na nedjeljno jutro su se mama i kćer jednako obukle, u crne suknjice od tila i svilene vinski crvene košulje. U kosi su imale velike crvene mašne te su se uspješno uklopile u Disney svijet – u posjetu je Lari, naime, tokom rođendana došla i Minnie, glavom i bradom. Kuću su ukrasile mnoštvom balona.

Turska je glumica izuzetno vezana uz kćer jer je tokom trudnoće prolazila kroz privatnu dramu zbog koje je bila i u teškoj depresiji, te se morala liječiti. Upravo je njezino teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kog je napustila snimanje serije ‘Sulejman Veličanstveni’. Tada je iz Turske otišla u rodni Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njezin tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Naime, iza sebe je imao dvoje djece i više dugih veza te je rekao da će im dijete ‘sve pokvariti’.

hurem2

Ona je ipak odlučila roditi, no ništa nije moglo spasiti njihov odnos, naročito nakon što su ga ubrzo počeli povezivati s drugim ženama. Protekle četiri godine donijele su Meryem Uzerli ispunjenje i sreću uz kćerkicu, a nekoliko neuspješnih veza u kojima je bila i iz kojih je izašla nisu je suviše pokolebale.

Izvor: gloria.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti