Dadilja je ušla u kuću i shvatila da nešto nije u redu. Odmah je zgrabila dječaka i počela da bježi!

Šta biste uradili da shvatite da imate u kući provalnika?

dadi1

Pomisao na tu situaciju je užasavajuća, a mnogi ljudi ne znaju ni kako bi u njoj reagovali. Nikada ne znate da li je ta osoba agresivna, ili čak naoružana. Još je gore kada je u priči i dijete, za koje ste odgovorni.

Jenna Lee Baker je imala priliku da ovu situaciju iskusi na svojoj koži. Ona živi u Kaliforniji i dadilja je trogodišnjem dječaku, čiji su roditelji zaposleni.

Kada se sa dječakom vratila kući, osetila je da nešto nije u redu. U tom trenutku se u kući nalazio provalnik, koji se uplašio čuvši da je neko ušao u kuću. Sjurio se niz stepenice kako bi izašao iz kuće i izbjegao da ga uhvate u nedjelu.

Kad je Jenna shvatila šta se dešava, odmah je zgrabila dječaka i istrčala iz kuće. Željela je da zaštiti dijete i sebe, pa je izbjegla susret sa lopovom.

Otrčala je do komšija i pozvala pomoć. Inače, porodica je u kući instalirala kamere, pa su cijeli događaj mogli da vide na video snimku. Lopov je najprije otvorio Jenninu tašnu, tražeći bilo šta dragocjeno. Zatim se popeo na sprat, pretražujući ostale sobe.

Roditelji su mnogo zahvalni Jenni, koja je postupila ispravno. Za njih, ona je super-dadilja.

Međutim, Jenna je skromna i ne vidi sebe tako. Rekla je kako odgovara za djetetovu bezbjednost i kako je postupila onako kako se od nje i očekuje.

Izvor: zabavne-strane.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti