Sjećate li se ‘ubice od pola tone’? Smršala je 380 kilograma, a evo kako danas izgleda!

Mayra Rosales (34) je za pet godina uspjela da sa kilaže od 470 dođe do 90 kilograma.

ubica3

Nakon ove zaista velike pobjede Mayra se nije vratila na stari način života, te i danas ovako izgleda.

Ono što je u njenom životu bila prelomna tačka,  jeste suđenje 2011. godine, na kojem se oslobodila optužbi da je “grotesknim tijelom nagnječila i ubila dvogodišnjeg rođaka Elisea”.

Naime, njena sestra (djetetova majka) je priznala da je zlostavljala dijete i izdržava  petnaestogodišnju zatvorsku kaznu.

ubica4

Strašan događaj dogodio se 2008. godine, kad je Mayra i dospjela u žižu svjetske javnosti, te prozvana ‘ubicom od pola tone’.

– Ja sam sebe otpisala, pa sam željela da pomognem sestri. Zato sam priznala zločin iako sam znala da nisam kriva. Znala sam da moja sestra zlostavlja dijete, derala se na njega, tukla ga je. Sud je ipak bio na strani pravde – ispričala je ona.

– Mislila sam da umirem. Sve prije ovoga nije bio život i ja tek sada otkrivam neke stvari. Učim da se krećem, da radim neke obične stvari kao što jeodlazak u prodavnicu. Navikavam se na svoje novo tijelo. Sada mogu mnoge stvari – navodi Mayra koja je postigla neviđeni uspjeh u mršavljenju zahvaljujući brojnim operacijama, treninzima, promjenom režima ishrane, ali i napornim psihološkim seansama.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti