A šta nam danas radi legenda – Chuck Norris? (FOTO)

Nepobjediv, hrabar i opak prema zlikovcima, a nježan kao tratinčica prema pravednima, sve to su bile karakteristike Chucka Norrisa.

chuck7

Chuck Norris, jedan i jedni teksaški rendžer danas više ne snima filmove niti serije. Svojevremeno, proslavio se zbog svoje svjetski popularne brade i moćnog i nepobjedivog stava u seriji “Walker, teksaški rendžer” što je dovelo do planetarno popularnog trenda viceva o njemu.

Iako je tada izjavljivao da se ne osjeća uvrijeđenim šalama na njegov račun, kad je prije nekoliko godina izdana knjiga “Istina o Chucku Norrisu: 400 činjenica o najvećem čovjeku na svijetu” glumac je podnio tužbu protiv izdavačke kuće zbog povrede prava.

chuck1

Međutim ovaj glumac je do zvijezda došao preko trnja. Kasnih osamdesetih pokušao je snimati neke filmove ali svi su završili katastrofalno i nisu bili prepoznati od kritike i publike. Prelomna godina bila je 1993. kad je započeo sa snimanjem TV serija “Walker, teksaški rendžer”, u kojoj je imao glavnu ulogu kao rendžer Cordell Walker. Narednih osam godina bio je heroj serije kojeg niko nije mogao pobijediti, a pravdu je tražio i dobivao na svakom koraku. Upravo ove karakteristike uzrokovale su niz viceva o nepobjedivosti lika i djela Chucka Norrisa.

chuck5

Još 2005. godine je osnovao ekipno borilačko takmičenje, World Combat League i to je njegov posljednji poslovni potez. Ovaj vitalni starčić svoj zaštitni znak u obliku brade je obrijao i za mnoge je neprepoznatljiv.

chuck3

Ipak, krajem 2014. godine donio je odluku da snima novi film sa nazivom “Finisher”, pa se tako vratio iz penzije koju je sam odabrao – ništa neobično ipak je to Chuck. Snimanje je počelo u martu prošle godine.

chuck4

Za razliku od protagonista, vicevi o Chucku Norrisu će zauvijek živjeti, a u nastavku vam donosimo izbor najboljih.

Chuck ne jede med, on žvače pčele.

Chuck je sam sebe nosio na krštenju.

Chuck Norris ne spava. On čeka.

Chuck Norris je brojao do beskonačnosti. Dvaput.

Ako ti imaš 10 $ i Chuck Norris ima 10 $, on ima više.

Chuck Norris može natipkati rečenicu na kalkulator.

Čak i kad gubi, Chuck Norris zapravo pobjeđuje.

Chuck Norris ne posjećuje web stranice, već web stranice posjećuju njega.

Chuck Norris može napraviti omlet od jaja bez da razbije ijedno jaje.

 Danas se ovaj 75-godišnji starac živi povučenijim životom, a nedavno su ga paparazzi fotografisali bez njegovog zaštitnog znaka, prepoznatljive brade alfa mužjaka.

chuck2

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti