Želite više novaca ili ljubav? Ovu stvar trebate staviti ispod kreveta

Prema Feng Shui pravilima, ispod kreveta biste trebali držati jednu jedinu stvar, koja neće kvariti protok energije

under1

Tokom noći dok spavamo, naš mozak podsvjesno upija energiju mjesta na kome se nalazimo.

Prema Feng Shui pravilima, ispod kreveta biste trebali držati jednu jedinu stvar, koja neće kvariti protok energije, a radi se o tzv. kutiji s blagom. Ona na tom mjestu služi za sakupljanje pozitivnih namjera, želja i ciljeva te nas nesvjesno tjera na to da ih ostvarujemo.

Kutija može imati čvrst poklopac, kao simbol sigurne i stabilne energije, dok ona bez, predstavlja otvorenu i slobodnu energiju, a obje su podjednako dobre. Ona može biti drvena, koja predstavlja prizemljenu energiju rasta i napretka, staklena, koja podiže energiju jasnoće, pletena koja predstavlja nesputanost, ili keramička, koja predstavlja energiju brige, pažnje i njege.

Koju god izabrali, najvažnije je da se u njoj moraju nalaziti samo određene stvari, preciznije, one na koje pomislite kada sebi postavite pitanje “Šta će me usrećiti?” To su svi oni predmeti za koje mislite kako će vam unijeti pozitivnu energiju u život, i koji predstavljaju vaše želje i sklonosti.

Želite li tako ljubav, neka se u kutiji nađe crvena boja. Želite li više novaca, kutiju ispunite novčanicama, ali ne i kovanicama, nakitom, zlatom, dragim ili poludragim kamenjem i slično.

Stručnjaci preporučuju da je namjestite tako da ona bude tačno ispod vašeg pupka, koje je najidealnije mjesto za dobijanje energije, a potrebno ju je osvježavati svaka 3 mjeseca.

Vrijedi isprobati!

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti