Za mnoge bi to bio kraj: Legendarni Chuck Norris preživio skoro nemoguće!

Holivudski glumac Chuck Norris gledao je smrti u lice, a vratio se u život dva puta iako su ga sekunde dijelile od smrti.

chuck6

Insajder koji je bio svjedok ove strašne situacije otkrio je da je legendarni 77-godišnji glumac pretrpio dva snažna srčana udara sredinom jula, te je helikopterom prebačen u bolnicu, gdje mu je spašen život …

“Ovo bi lako ubilo većinu upola mlađih muškaraca od njega, ali je Chuck i u osmoj deceniji života u odličnoj fizičkoj spremi”, rekao je ovaj izvor.

Neposredno prije srčanih udara Chuck se pojavio na Svjetskom prvenstvu Federacije borilačkih vještina u Las Vegasu. Nakon ovog događaja glumac se sa porodicom zaputio nazad kući u Kaliforniju, a na tom su putu odsjeli u hotelu u Nevadi 17. jula.

U tom se hotelu Chuck oko 5.30 sati ujutro srušio na pod dok se tuširao. Dok su gosti hotela i kasina u čudu gledali, glumca su na nosilima odnijeli iz hotela. U jednom trenutku je glumac prestao i da diše, ali je potom uspješno reanimiran.

Nakon dolaska u bolnicu, legendarni glumac je doživio još jedan srčani udar, ali su ga doktori ponovo stabilizovali. Nakon toga je helikopterom prebačen u regionalni medicinski centar u Renou. Ipak, legendarni Chuck Norris je nakon svega nekoliko dana izašao iz bolnice.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti