Majka i kći zbunjuju sve: Između njih je razlika od 24 godine, ali izgledaju kao sestre

Između Joleen Diaz i njezine kćerke Meilani Parks razlika je od dvadeset i četiri godine, ali stranci često misle da su njih dvije sestre.

Iako su ova 43-godišnja majka i devetnaestogodišnja kći nerazdvojne i većinu stvari rade zajedno, Joleen se uvijek trudi ponašati u skladu sa svojim godinama.

Nikad nismo bile zajedno u noćnom klubu niti smo “partijale” zajedno. Ovih dana radije bih ostala kući uz šolju čaja i dobar film, rekla je Joleen, koja je u svojoj mladosti puno izlazila i provodila se, ali ne planira više svoje vrijeme tako provoditi. No, njihov je odnos i dalje odličan.

Jako smo bliske i mnogo stvari radimo zajedno – kupujemo, putujemo i vježbamo zajedno. Nekada samo sjedimo na kauču i razgovaramo.

Iako je Joleen rodila Meilani kada je bila vrlo mlada, ona svoju zavidnu figuru svakodnevno održava zdravom prehranom, zdravim i aktivnim životom te dobrom brigom o koži.

Stvarno vodim puno brige o svojoj koži. Svaki dan perem lice ujutro i prije nego što idem u krevet, a o koži sam se počela brinuti kada sam imala 12 ili 13 godina.

Budući da žive u Kaliforniji, svaki dan koristi kremu za sunčanje i serum s vitaminom C.

Joleen svoju kćer potiče da se brine o koži kako bi odlično izgledala, a koža joj bila zdrava i nahranjena. Meilani kaže da je sretna što njena majka izgleda kao ona te da nema problema s tim da ljudi misle da su sestre. Obzirom da je to njena majka, sretna je što će i ona izgledati mladoliko i u starijoj dobi.

Izvor: jabuka.tv/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti