Više djece danas umire od lijekova za PROMJENU POLA nego od oružja, ali liberalni globalisti ne brinu previše za to

Lijekovi koji blokiraju hormone i koji se obično propisuju “transrodnoj” djeci otkriveni su da nanose štetu i ubijaju na desetke hiljada te djece

Prema podacima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA), Lupron (leuprolidni acetat za suspenziju u depoima), koji proizvodi farmaceutski div AbbVie, ubio je najmanje 6.370 pacijenata samo od 2014. godine, i ozbiljno naštetivši desecima hiljada drugih.

U isto vrijeme, prošle godine bilo je samo 486 nenamjernih smrtnih slučajeva od oružja.

Ako se ekstrapolira i uprosječi ovaj broj tokom petogodišnjeg razdoblja, čini se da više djece nenamjerno umire od Luprona nego što nenamjerno umire od vatrenog oružja.

LGBTQ mafija zapravo promoviše transrodnu indoktrinaciju današnjih mladih, što uključuje i reklamiranje lijekova poput Luprona za kojeg sada znamo da predstavljaju ozbiljnu prijetnju djeci.

Prema službenim podacima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA), od 2012. godine bilo je više od 40.764 nuspojava povezanih sa “lijekom” Lupronom. Između 2014. i 2019. FDA je zabilježila više od 25.500 “ozbiljnih” reakcija, uključujući 6.370 smrtnih slučajeva.

Za više povezanih vijesti o tome kako LGBTQ lobi agresivno upotrebljava lijekove za promjenuspola poput Luprona na djeci koja bi zbog toga mogla doživjeti doživotne ozljede ili smrt, posjetite Gender.news.

Pedijatrijska verzija Luprona koja se daje djeci nema odgovarajućih upozorenja o dugoročnim nuspojavama, uključujući i smrt.

Imajte na umu da Lupron nije čak odobren od agencije FDA za liječenje djece s rodnom disforijom.

Ovo je upotreba lijeka izvan liječničke etikete, a taj lijek sve više dobija na popularnosti kao odgovor na talas LGBTQ ludila koji širi Zapad.

Nadalje, pedijatrijska verzija Luprona ne sadrži odgovarajuća upozorenja o njegovim dugoročnim nuspojavama, koje uključuju nepovratno oštećenje hormonalnog balansa i hormona u tijelu i, naravno, smrt. Ali ništa od toga ne sprečava da doktori “potvrđuju” recepte za Lupron djeci.

FDA je odobrila Lupron samo za upotrebu kod djece sa “prijevremenim pubertetom”, razvojnim problemom u kojem neka djeca prerano uđu u pubertet. Njegova je svrha, drugim riječima, olakšati zdrav razvoj, a ne narušavati ga.

“To je ozbiljno stanje koje bi endokrinolozi obično dijagnosticirali i liječili jer ometa razvoj djeteta, ali u slučajevima rodne disforije oni induciraju ovo bolesno stanje” – kaže Michael Laidlaw, endokrinolog iz Rocklina u Kaliforniji, o razlici između upotrebe Luprona radi liječenja preuranjenog puberteta nasuprot toga da pomaže promijeniti biološki pol kod djece.

FDA navodno pregledava sigurnost Luprona još od 2017. godine, zajedno s drugim GnRH agonistima poput Luprona koji inhibiraju normalan razvoj i izlučivanje hormona. Brojni su izvještaji o tome kako takvi lijekovi uzrokuju napade kod djece, kao i druge probleme, te smrt.

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti