“Vanzemaljska kandža” sa tri prsta pronađena u Peruu (VIDEO)

“Vanzemaljska kandža” sa tri prsta i mala mumificirana izdužena lobanja iskopani su u gradu Kusku, u Peruu.

Zagovornici teorije o vanzemaljcima vjeruju da ovi misteriozni skeletni ostaci mogu ukazivati na nepoznate vrste humanoida na Zemlji.

Početni rezultati ukazuju da ‘kandža’ nalik vanzemaljskoj nije ljudska. Iako još uvijek nisu izvršena nezavisna ispitivanja čudesne “vanzemaljske kandže” tim zadužen za ovaj nalaz vjeruje da će radiokarbonsko i DNK testiranje otkriti pravo porijeklo misteriozne ruke.

Drugi, naravno, vjeruju da je u pitanju prevara. Iako još nisu izvršena nezavisna ispitivanja kandže, tim zadužen za ovaj nalaz vjeruje da će radiokarbonsko i DNK testiranje otkriti pravo porijeklo misteriozne ruke. Kako se navodi u izvještajima, misteriozni skeletni ostaci su pronađeni na nepoznatoj lokaciji – u tunelu u Južnoj pustinji u Peruu – zajedno sa manjom, izduženom lobanjom.

Inicijalni rendgen testovi pokazuju da su oba ova predmeta prava. Testovi ukazuju na mogućnost da su i lobanja i zagonetna kandža pripadale nepoznatoj, humanoidnoj vrsti. To, naravno, još nije potvrđeno.

Bryan Forrester piše o skrivenim ispupčenjima na ruci, koje je pokazala rendgen analiza – da sva tri prsta imaju pet kostiju, dok ljudska ruka ima tri. Osim toga, ljekari u Kusku su utvrdili da je jasno da to nije ljudska ruka, ali je sačinjena od kostiju i kože.

Izvor: balkanplus.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti