UNAKAZILA SE: Indira pretjerala sa BOTOKSIRANJEM lica! (FOTO)

Fanovi su zaključili da Indira ne izgleda dobro te da im je draža u starom izdanju

indira1

Indira Levak je svojom posljednjom fotografijom na društvenim mrežama izazvala prilično čuđenje među svojim fanovima koji su ustvrdili da je pretjerala s botoksom.

“Frizura mi se sviđa, malo za promjenu … ali nisi to ti … obrvice su mi malo pretamne pa se dosta ističu i mijenjaju cjelokupnu sliku … drugačija si, moram priznati da si mi draža u onom starom izdanju”, napisala je jedna djevojka.

“Hm, ovo nisi ti????? Šta god da si radila, vrati nam našu staru Indiru … puno ljepša i draža u starom izdanju, ovdje si kao lutka iz izloga ……. Pretjerala si s botoksom, šteta, bila si prirodna, posebna i svoja, a sada”, nadovezala se druga.

Indirin novi izgled prokomentarisao je i stručnjak za estetsku hirurgiju. “Botoks je apliciran u gornju trećinu lica: čelo nema nijednu boru, a lateralni dijelovi obrva su malo previsoko podignuti. Nema bora smijalica na licu”, rekao je on te dodao da sa zahvatima nije otišla predaleko. “Mislim da nije pretjerala, s obzirom na prirodu posla kojim se bavi. Mislim da joj je vršak nosa drugačiji nego ranije, nešto uži i pravilniji, dakle vrlo vjerovatno je izvršena blaga korekcija vrška nosa, koji mi sad izgleda ljepši. Mislim da ima hijaluronsku kiselinu u nazolabijalnim brazdama (to su brazde od nosnih krila do uglova usta) koje su bitno pliće nego ranije. Moguće i da je koža lica tretirana mezoterapijom”, rekao je.

Drugi stručnjak nije se složio s kolegom. “Po meni je ovo posljedica pretjerane količine botoksa, lice izgleda prilično neprirodno i ‘zaleđeno’. To je sigurno jača doza”, zaključio je.

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti