U svemiru se vodi rat između vanzemaljaca

Naučnici su već dokazali da radioaktivni bljeskovi nisu prirodni kozmički procesi. Čovječanstvo je bilo svjedokom intergalaktičke borbe – sigurni su ufolozi.

galactic

O tome pišu senzacionalne vijesti.

Kao što znate, svjetlosni bljeskovi nisu u potpunosti objašnjive pojave koje se mogu objasniti običnim astronomskim zakonima. Najsvjetliji bljeskovi zabilježeni su u sazviježđu Hydra, ali čak su i iskusni astronomi bili iznenađeni što na mjestu njihove pojave nije bilo crnih rupa i kvazara koji bi mogli emitovati takvu svjetlost.

Ako su kvazari najsvjetliji vidljivi elementi u vidljivom univerzumu, odakle onda dolaze radioaktivni bljeskovi? Njihova priroda astronomima nije u potpunosti poznata, ali sigurni su da to zračenje ne dolazi iz naše galaksije, već se nalazi u drugim sistemima. Usput, NASA praktično ne komentariše ove uistinu čudne pojave i tome navodno ne pridaje nikakvu važnost. Ufolozi su imali nekoliko pretpostavki o porijeklu ovog kosmičkog fenomena.

Ufolozi su sigurni da NASA sakriva sve podatke, a u stvari, nacionalna vlada već je odavno svjesna onoga što se događa u svemiru. Prema njihovom mišljenju, bljeskovi u galaksiji posljedica su rata vanzemaljskih rasa koje ne mogu međusobno dijeliti galaktičke izvore. Po njihovom mišljenju, viši umovi s drugih planeta koriste se nadmoćnim lakim oružjem, a čovječanstvo je svojevoljno posvjedočilo ovoj borbi.

Prema stručnjacima, nenajavljeni rat stranaca može se shvatiti zahvaljujući znakovima koje oni povremeno daju zemaljima. Ufolozi smatraju da je učestala pojava NLO-a u različitim dijelovima svijeta dugo vremena bila upozorenje o ratu. Sada su amaterski naučnici uvjereni da s vremenom vanzemaljci mogu privući zemljake u njihov intergalaktički sukob i svojom učestalom pojavom pokušavaju dobiti podršku “izvana”.

Ufolozi su uvjereni da je borba između humanoida i anunnakija s Nibiruom.  Posljednje je prijateljskije prema stanovnicima Zemlje, a prije izbijanja neprijateljstava u svemiru održavali su red na našoj planeti. Prema riječima stručnjaka, sada je na redu čovječanstvo da pomogne civilizacijama koje su joj prijateljske i opskrbljuju ga potrebnim mineralima.

Nije poznato jesu li epidemije zapravo znaci rata. Možda vanzemaljci oživljavaju svemirsko oružje supernove, koje ima ogromnu svjetlinu, pa su posljedice testova vidljive astronomima sa Zemlje. Ali u svakom slučaju, čovječanstvo mora biti spremno na sve – česte anomalaije  su “poziv na buđenje”.

Izvor: fx-files.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti