TUŽNO: Djevojčica se pokušala ubiti zbog zlostavljanja u školi, a na kraju su je dočekale psovke i smijeh

Većina roditelja bi se jako zabrinula kada bi saznali da njihovo dijete nekog zlostavlja. No, to nije riječ s ovim roditeljima.

Mnogi roditelji se nastoje boriti protiv zlostavljanja i naučiti svoje dijete pravim vrijednostima. Neki, na žalost, vode potpuno drugačiju politiku čak i kada se dogodi nešto zaista tragično.

Lilly-Jo Caldcott imala je vrlo sretan život. Imala je porodicu koja ju je jako voljela. No kada je počela ići u novu školu, stvari su se promijenile.

Lilly je uvijek bila sretna i vesela, no nakon promjene škole postala je vrlo tiha i povučena. Uskoro se više nije htjela igrati sa svojim prijateljima. Majka je pokušavala razgovarati s njom, ali ne bi mogla izvući odgovor.

Uskoro ju je majka uspjela nagovoriti da otkrije istinu: jedna učenica u školi ju je zlostavljala – fizički i verbalno.

Svaki dan bi ta učenica vukla Lilly za kosu, udarala bi je, gurala u ormariće, skakala joj na prste i radila još mnogo toga.

Lillyna majka, Jess, pokušala je razgovarati s vodstvom škole, ali oni nisu ništa poduzeli. Jess je mogla samo gledati kako joj dijete postaje depresivno. Uskoro je Lilly prestala ići u školu te je govorila da je bolesna. Jess nije znala kako da riješi taj problem. Nastavljala se obraćati školi, ali oni i dalje nisu reagovali, samo su rekli da Lilly mora nastaviti pohađati školu.

Jess je nagovorila Lilly da se vrati u školu nadajući se da će stvari biti bolje. Jednog jutra prije škole Lilly je došla do svoje majke, izgledala je jako bolesno.

Priznala je da je progutala mnogo tableta iz kupatila. Pokušala se je ubiti.

Jess ju je odmah odvezla u bolnicu, užasnuta onime što se dogodilo. Doktori su je stabilizovali.

Jess je potom ispisala Lilly iz te škole. Ujedno je odlučila svima reći šta je njezina kćer učinila zbog zlostavljanja u školi.

Tada je škola odgovorila. Direktor je napravio objavu. Umjesto da je ponudio riječi utjehe majci i zlostavljanoj djevojčici on je napisao da škola ima jako ozbiljan stav prema zlostavljanju. No, da je to tako, Lilly nikada ne bi pokušala uzeti stvari u svoje ruke.

Budući da škola nije pružala nikakvu podršku niti rješenje problema, Jess je odlučila kontaktirati roditelje djevojčice koja je zlostavljala njezinu kćer – tada je dobila još jednu nevjerovatnu reakciju.

Roditelji su počeli psovati na nju i njezinu kćer te su joj se počeli smijati. Očito su mislili da je sve to jako smiješno i zabavno.

Nadajmo se da će Jess uspjeti upisati svoju kćer u bolju školu gdje će imati priliku rasti i razvijati se bez straha.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti