Svjetski rat za smanjenje populacije na Zemlji?

Na posljednjem sastanku grupe Bilderberg, koju mnogi smatraju “svjetskom vladom u sjenci”, detaljno su analizirani Kina, Irak, Rusija, te kriza u EU, a zaključeno je da se stanovništvo planete smanjuje previše sporo, za šta je alternativa – novi svjetski rat.

Mediji iznose pretpostavke da je ova moćna grupa, koju čine sadašnji i bivši političari, bankari, aristokrate i biznismeni, govorila i o širenju vojnih dejstava u punom obimu na Bliskom istoku i u sjevernoj Africi.

Grupa Bilderberg je, navodno, diskutovala i o podršci euru i zaključeno je da Grčka i ostale zemlje u zoni koja je u krizi treba da plate dugove ostrvima ili čime već mogu.

Takođe, razgovarano je o nastavku okupacije Iraka, te o izazivanju niza kriza u Kini i Rusiji, kako bi bili podriveni njihovi finansijski sistemi, kao i o tome da sa alternativnim masmedijima i internetom, koji neće biti kontrolisani, “može nešto i da se uradi”.

Na sastanku “odabranih” mnogo se govorilo i o širenju vojnih dejstava u punom obimu na Bliskom istoku i u sjevernoj Africi.

Kako o posljednjem zasjedanju ove grupe piše britanski “Guardian”, ove godine je “Bilderberg bio mnogo širi nego ranije. Veća gomila, više imena, više reportera”.

“Guardian” je primjetio i ruskog oligarha Alekseja Mordašova, glavnog vlasnika i direktora kompanije Severstalj, čijoj je firmi-kćerki “Severstalj zapadna Amerika” Ministarstvo energetike SAD – odobrilo kredit od 730 miliona dolara za modernizaciju čeličane u Deerbornu, država Michigan.

To nije prvi ruski oligarh na bilderberškom pragu. Na primjer, 2008. godine, kada su se “posvećeni” sastajali u Grčkoj, na Kritu, bio je pozvan Oleg Deripaska. Pritom, preciziraju britanske novine, proširenje kruga učesnika svjedoči o tome da se širi i krug interesa domaćina “sjedeljke”.

Zna se da je Bilderberški klub postavljen po principu masonske lože. Njegova struktura se sastoji iz tri kruga.

Spoljni je dovoljno širok i članovi tog kruga znaju samo dio prave strategije i pravih ciljeva organizacije.

Drugi, Upravljački komitet (Steering Committe), sastoji se od 35 ljudi, kojima je 90 odsto poznat zadatak Grupe.

Najuži krug – Konsultativni komitet (Advisory Committe) – ima desetak članova, koji u tančine znaju istinske ciljeve i strategiju organizacije i koji posjeduju sva ovlaštenja u vezi sa radom grupe, u periodu između dva godišnja zasjedanja.

Izvor: rtv.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti