SUDBINE: Zaljubila se u muškarca koji ima srce njezinog mrtvog brata

Kad sam ga upoznala osjetila sam da je on taj. Čim je otišao nazvala sam najbolju prijateljicu i našla se s njom na kafi. Tad joj nisam znala objasniti što se dogodilo, ne mogu ni sad. Jednostavno smo se povezali, prisjetila se Erin Roberts iz SAD-a dana kad je prvi put ugledala ljubav svog života Connora.

Erinin stariji brat Kellen Roberts pao je i udario glavom 2005. godine i na mjestu poginuo dok je bio na odmoru. Imao je svega 22 godine. S druge strane zemlje Connor Rabinowitz, kojemu je tad bilo 17 godina, bio je na listi čekanja za novo srce. Njegovo bezbrižno odrastanje prekinula je strašna dijagnoza – umrijet će brzo zbog genetske bolesti, jedini spas je donor.

srce2

Pokojni Kellen Roberts

Na sreću, imao je istu krvnu grupu kao Kellen. Ubrzo je Kellenovo srce zakucalo u Connorovim grudima, a njega je nakon oporavka zanimalo ko mu je spasio život – želio je više saznati o tom čovjeku. Najprije je porodici poslao pismo u kojem je napisao kako bi ih volio upoznati, ako oni to isto žele. Zapravo, pismo je samo napisao, a poslali su ga iz Organizacije za doniranje organa. Naime, donor i onaj ko dobije organ ostaju anonimni sve dok jedni i drugi ne izraze želju da njihovi podaci budu otkriveni.

– Želio sam samo njegovoj porodici reći koliko sam im zahvalan što sam dobio drugu priliku. Više od ičega želio sam Kellenu reći da neću propustiti priliku koju sam dobio zbog njegove velikodušnosti – ispričao je kasnije.

Godinu dana nakon transplantacije pokucao je na vrata porodične kuće Robertsovih, a na vratima se pojavila Kellenova sestra Erin. Zaljubili su se na prvi pogled.

– Njezin brat mi je dao novo srce, a ona ga je odmah ukrala. Sjećam se kao da je bilo juče. Grlio sam njezine roditelje, ali gledao sam jedino u nju. Bila je prelijepa – prisjetio se pa nastavio:

– Uh, kakav trenutak! Presretan sam što sam dobio drugu priliku za život, ali kad sam vidio oči Kellenove majke dok je privijala njegovu sliku uz grudi, poželio sam da sam ja na njegovu mjestu – dodao je.

Nakon što je upoznao Erin, sjeli su i razgovarali satima.

– Izrađujem jastuke u obliku srca. Inače ih prodajem i doniram novac, ali dva koja sam izradila to veče još čuvam u staklenci. Podsjećaju nas koliko je život kratak. Svaki dan do kraja svog života želim odmarati glavu na Connorovim grudima. Tako ću grliti čovjeka svog života i slušati Kellenovo srce – ispričala je Erin.

Do 2012. godine su zbog školovanja živjeli odvojeno, ali su koristili svaki trenutak da budu zajedno. Tada su odlučili kako je vrijeme da se skrase u zajedničkom domu.

Pogledajte video o njima:

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti