Srbijanka zaludjela Vogue: Profesorica je engleskog, oblači se u second handu i – naprosto je neodoljiva!

Jelena Višnjić je profesorica engleskog, oblači se u second handu i apsolutno je neodoljiva. Ukoliko niste čuli za nju, onda sigurno jeste za Diotimu, ili Diotima blog.

jelena1

I sve bi to bila prosječna priča da njene slike nije objavio poznati Vogue magazin.

Jelena je u grupi blogera iz čitavog svijeta koji svoje fotografije sa odjevnim kombinacijama postavljaju na sajtu Vanity Fair. Njene fotografije i odjevne kombinacije redovno dobijaju veliki broj lajkova.

jelena11

Cijela priča počinje u danima kada je Jelena Višnjić bila student i kada je iz hobija i čiste zabave odlučila da se bavi modom. Ljubav prema fotografiji naslijedila je od mame koja se jedno vrijeme bavila istom. Tako je prije skoro dvije godine i došla na ideju da pokrene svoj sopstveni blog Diotima, kako bi mogla da ukombinuje svoje dvije najveće ljubavi.

jelena22

jelena33

Početak je, baš kao i kod svih normalnih ljudi koji nešto grade od ničega, bio pun izazova i luckastih situacija, ali Jeleni ni slikanje na krovu zgrade i poziranje na nasloženim starim knjigama nije uspjelo da pokvari početnički entuzijazam koji je zadržala do današnjeg dana.

Izvor: piplmetar.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti