Slavni sportista uočio dječaka kako sam ruča u kantini pa mu se pridružio

Majka jednog autističnog dječaka objavila je na Facebooku fotografiju na kojoj igrač američkog fudbala Travis Rudolph ruča s njenim sinom u školskoj kantini.

Rudolph je s još nekoliko saigrača posjetio jednu osnovnu školu kada je uočio dječaka koji u kantini ruča potpuno sam pa mu se odlučio pridružiti i ručati s njim.

“U posljednje vrijeme pokušavam se sjetiti kako je meni bilo u školi. Sjećam se da me jedno dijete u školskom busu zadirkivalo, pravila sam se snažna i odgovorila mu, no kada se okrenuo zaplakala sam. Sjećam se da mi je škola bila zastrašujuća i teška. Sada kada imam dijete koje ide u školu, brinem se za njega. Iako ovo zvuči čudno, ponekad sam zahvalna na njegovom autizmu. On kao da ne primjećuje kada ljudi bulje u njega, kao da ne primjećuje da ga ne zovu na proslave rođendana i kao da mu ne smeta kada u školi ruča sam. Često ga to pitam. Jesi li danas bio tužan? S kim si ručao danas? Ponekad kaže da je ručao s nekim iz razreda, ali najčešće kaže da je jeo sam. Tada sam tužna zbog njega, ali njemu kao da ne smeta. On je preslatko dijete koje čuva osmijeh i zagrljaj za svaku osobu koju sretne. No, danas mi je prijatelj poslao fotografiju ispod koje je pisalo: ‘Travis Rudolph ruča s tvojim sinom’. Pitala sam ga ko je Travis Rudolph, a on mi je odgovorio da je to igrač američkog fudbala. Suze su mi potekle niz lice. Travis i još nekoliko igrača su posjetili školu moga sina. Ne znam što je potaknulo ovog divnog čovjeka da ruča s mojim sinom, no sretna sam što mogu reći da to sigurno neće tako brzo biti zaboravljeno. Ovo je dan kada se ne moram brinuti s kim je ručao moj slatki dječak jer znam da je bio s čovjekom koji je heroj u očima mnogih. Travise, hvala ti puno, usrećio si jednu mamu i stekao fanove za cijeli život”, napisala je uz fotografiju majka dječaka i rasplakala mnoge ljude širom svijeta.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti