Skoro nevjerovatne slučajnosti koje su se dešavale kroz ljudsku istoriju

Rajkumar Shahid

Glumac Rajkumar Rao se pojavio u filmu naslovljenom sa “Shahid”. Drugi glumac Shahid Kapoor se pojavio u filmu nalova “R. Rajkumar” nekoliko dana poslije …

hil1

Tom Sawyer & Haileyeva kometa

“Rodio sam se kad se pojavila Haileyeva kometa 1835. i očekujem da umrem kada opet dođe”, rekao je Tom Sawyer. Umro je 20. aprila 1910., dan nakon što je ova kometa najbliže ikada prošla kraj naše planete.

hil2

Predviđanje terorizma

Johnny Bravo crtani je prikazao ovu scenu sa prepoznatljivim zgradama u New Yorku … pet mjeseci poslije desio se dobro poznati 11. septembar.

hil3

Blizanci

Odmah po rođenju blizanci Jim Springer i Jim Lewis su bili razdvojeni, ali su izrasli u bukvalno iste osobe. Nakon što su se nakon mnogo godina ponovo sreli, otkrili su da su obojica oženjeni ženama koje se zovu Linda i da obojica imaju sinove koji se zovu isto, James Alan and James Allan.

hil4

Isti broj

Dvjema ženama istog imena – Patricia, je dodijeljen isti broj socijalnog osiguranja. Obje su rođene na isti datum, iste godine: 13.03.1941 i obje su imale oca koji se zvao Robert Campbell. I da – obje su završile srednju kozmetičarsku školu.

hil5

Ponovo rođen

Čak i ako ne vjerujete u reinkarnaciju ovo je … jezivo! Enzo Ferrari, osnivač Ferrarija je umro 1988. Iste godine se rodio fudbaler Mesut Ozil.

hil6

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti