Sjećate se legendarnog Davida Copperfielda? Evo čime se bavi danas!

Legendarni mađioničar David Copperfield ugovorno je vezan sa luksuznim hotelima MGM Grand u kojima i dalje održava svoj poznati iluzionistički show. No, to nije sve. Kako bi mu se odalo priznanje za dugogodišnje uspješno djelovanje, po njemu će biti nazvan i jedan hotel.

Unatoč slavi koju je stekao zahvaljujući izvođenju iluzionističkih trikova, ono po čemu je David Copperfield trenutno najpoznatiji nisu trikovi već prekrasna bahamska ostrva kojih ima u vlasništvu čak 11 i od kojih je napravio luksuzni resort.

dc3

U ovaj posao 56-godišnji mađioničar je uložio 90 miliona dolara, a da se isplatilo, pokazuju elitni posjetitelji koji se tamo dođu nauživati ljepote, poput Oprah Winfrey, Johna Travolte i ostalih zvijezda.

Noć u ovom resortu, nazvanom ‘Islands of Copperfield Bay’ stoji 37,500 dolara no takvo iskustvo se svakako isplati. David je u uređenje interijera i eksterijera uključio maštu i magiju tako da je stvorio kino koje se pojavljuje na plaži i isto tako nestaje, a gostima je ponudio inspirativne špijunske igre.

David Copperfield živi u Las Vegasu sa vjerenicom Chloe Gosselin s kojom ima 6-godišnju kćer Sky. Već 15 godina nastupa u hotelu MGM Grand. U njegovu čast hotel Hollywood Theater bit će preimenovan i nosit će njegovo ime.

dc2

Ovaj veliki mađioničar već nekoliko godina radi na novom triku za kojeg tvrdi da će biti zaista velika stvar. Zove ga ‘Jurassic Park – sized magic’.

Ukoliko ste gledali film ‘Now You See Me’ sa Michaelom Caineom i Morganom Freemanom, tada znajte kako je u stvaranju tih iluzija sudjelovao upravo David.

‘Naši ciljevi su isti – činimo da snovi postaju stvarnost’, izjavio je David o saradnji s hollywoodskim režiserima za list Las Vegas Sun.

Izvor: dnevnik.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti