Izgubila je 65 kg i dočekala slatku osvetu kada su je nekadašnji hejteri pitali za izlazak!

Kada pogledate ove dvije slike jednu do druge, nikada ne biste rekli da se radi o istoj osobi.

Međutim, na obje slike je 23-gišnja Emma Pope iz mjesta San Marcos u Teksasu. Nakon što je odlučila da gradi svoju karijeru na polju medicine, izgubila je nevjerovatnih 65 kilograma kroz naporan rad i zdravu ishranu.

Svoju odluku je dugo dugo spremala. Godinama su je zadirkivali nazivali debeljucom, čak su joj govorili da se skloni sa terena tokom odbojkaških utakmica njenog školskog tima. A onda se sve promijenilo. Nakon što je prestala da jede pizze i tjesteninu, okrenula se proteinima i žitaricama. Naravno počela je da obilnije jede i voće i povrće, a poradila je i na svom stajlingu.

#GodblessAmerica A photo posted by Emma (@popemma) on

Transformacija je bila čudesna, a onda su je počeli salijetati nekadašnji zadirkivači sa sasvim drugom pričom. “Momci su mi se izvinjavali zbog onoga što su mi nekada govorili … Sumnjam u iskrenost njihovih izvinjenja, vidi se da imaju neke druge motive, tako da sve pokušaje flertovanja prekidam u startu.”

Happy 6 months of chemical free hair! #bareface #natural #healthylifestyle

A photo posted by Emma (@popemma) on

Svojim pratiocima na Instagramu je poručila: “Ono što me je pokretalo je bila želja da postanem bolja i zdravija osoba. Činjenica da su oni koji su me zadirkivali došli do tačke gdje mi se izvinjavaju je samo bio šlag na torti. Ako sam ja uspjela, onda to može bilo ko.”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti