Sipala je ‘Listerin’ na vatu a zatim protrljala ispod pazuha. Poslije samo par minuta nije mogla da vjeruje svoim ROĐENIM očima!

Listerin se zapravo može koristiti na mnogo alternativnih načina. Pogledajte ove nevjerovatne ideje koje će vam sigurno olakšati život! Iako djeluju čudno, one su zapravo veoma efikasne!

lister1

Listerin sadrži mnogo korisnih sastojaka, kao što su: majčina dušica, eukaliptus i alkohol. Zapravo nije ni čudo što se ovaj proizvod može koristiti na toliko kreativnih načina! Pogledajte na koje sve to načine možete koristiti listerin.

Utrljate ga ispod pazuha

Da li vam je ikada nestalo dezodoransa u nezgodnom trenutku? Listerin je odličan za borbu protiv neprijatnih mirisa kad god ste u nevolji! Jednostavno nanesite listerin na vatu i utapkajte ispod pazuha.

Namažite Listerinom mjesto na kom osjećate svrab

Koliko god čudno zvučalo, natapkajte mjesto gdje vas je ujela neka buba Listerinom, odmah ćete osjetiti olakšanje. Takođe se preporučuje kod svraba od uboda na otrovni bršljen ili otrovni hrast.

Sipajte ga u WC šolju

Ovo će možda djelovati kao bacanje para, ali Listerin će dezinfikovati WC šolju. Sipajte malo listerina i četkom očistite školjku. Mnogi kažu da ne samo da je šolja dezinfikovana, već i da se više sija i ima prijatan miris.

Nakvasite kosu Listerinom

lister2

Iznenađujuće je da je Listerin pogodan da se oslobodite od peruti. Iako ovo nikada nije postalo popularno, mnogi sugerišu da bi trebalo probati. Dodajte Listerin i izmasirajte kožu glave, kosu umotajte u peškir i operite kosu ponovo nakon 20-ak minuta.

Sjajan je protiv komaraca

Listerin sadrži eukaliptol, supstancu koja je odlično sredstvo protiv komaraca. Pritom, listerin sadrži i alkohol koji komarci nikako ne podnose. Ne morate trošiti novac na skupe proizvode protiv komaraca kada imate Listerin.

Izvor: fokuzz.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti