Šeprtljavi ‘pauk’ iz Rijeke: “Ups, ispao nam je auto! Upss, evo opet!!” (VIDEO)

Ma skroz su ga razbili. Da stvar bude bolja, nakon što im je pao, zalijepili su mu kaznu na staklo. Mislim da je neko zvao policiju. Oni su tamo stajali i čekali da dođe drugi pauk, ispričao nam je čitatelj

pauk7

Gledam s prozora i ne vjerujem. Pa kakvi su to majstori, priča nam čitatelj koji je u ponedjeljak poslijepodne imao pravi show pred prozorom u Rijeci. U glavnim ulogama bili su radnici ‘pauka’ i jedan tvrdoglavi Smart koji se nije dao.

Teško je opisati što su ljudi radili pa je možda bolje da pogledate sami. Ako ste vlasnik spomenutog auta naše saučešće. Za vas bi to mogao biti uznemirujući sadržaj.

Ili snimak uz koji biste mogli dobiti kakvu takvu zadovoljštinu jer, ako dokažete da su vam radnici ‘pauka’ oštetili automobil prilikom podizanja, naplatit ćete štetu od njihovog osiguranja.

Pokušali su podići Smarta ali on im je pao ravno na – nos!

– Ma skroz su ga razbili. Da stvar bude bolja, nakon što im je pao, zalijepili su mu kaznu na staklo. Mislim da je neko zvao policiju. Oni su tamo stajali i čekali da dođe drugi pauk. Ma strašno, kakvi su to genijalci. Evo, ne mogu se prestati smijati, ha, ha, ha. Samo, mislim da vlasniku automobila neće biti smiješno – dodaje naš čitatelj.

pauk8

Nakon što smo dobili video, objavila ga je i Facebook stranica ‘Prometne zgode i nezgode’.

Iz riječke policije o cijelom slučaju oglasili su se tek ujutro.

– Prilikom premještanja nepropisno parkiranog vozila u ponedjeljak oko 18.30 u Ružičevoj ulici došlo je do njegovog oštećenja pri čemu je na njemu razbijeno vjetrobransko staklo i panoramski krov. Vozač iz Ukrajine nije se znao izjasniti o visini materijalne štete te će ona biti procijenjena naknadno. Kako u ovom događaju nema direktne namjere tj. radi se o spletu nesretnih okolnosti, tako nema ni kaznenog djela, a štetu će, kako to obično biva, najvjerovatnije pokriti osiguranje nadležne firme – pojašnjavaju iz PU primorsko goranske.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti