Saznajte što kućni broj govori o vašem domu i kome koji odgovara

Donosimo vam: kako otkriti skriveni broj iz kućnog broja i objašnjenja šta taj broj govori o energiji u vašem domu. Računicom se mora dobiti jednocifreni broj od 1 do 9, a to se radi ovako:

Na primjer, ako je kućni broj 68 tada se sabiraju 6+8 što daje rezultat 14. Potom se ponovo računa kako bi se dobio jednocifreni broj, 1+4=5. U ovom slučaju to je broj koji otkriva neke stvari o kući. Ako je kućni broj, na primjer, 15 tad se brojevi sabiraju samo jednom 1+5 jer se odmah dobije jednocifreni broj 6.

number

Značenje kućnog broja:

Broj 1 – Ovaj broj pokazuje kuću idealnu za ljude koji su nezavisni, koji žele stati na vlastite noge, znaju motivisati sami sebe i kako ostvariti ciljeve.

Broj 2 – U ovoj kući ima puno ženske energije i prikladna je za ljude koji vole odgoj i pomaganje drugima. Ova kuća promoviše partnerstvo, osjetljivost i ozdravljenje.

Broj 3 – Idealna kuća za ljude sklone umjetnosti koji žele poboljšati svoje kreativne sposobnosti. Ako vole pisati, kuhati, slikati, pjevati, ili izrađivati rukama maštovite stvari, tad je ova kuća savršena za njih.

Broj 4 – Kuća s ovim skrivenim brojem promoviše strukturu, red i stabilnost, pa je savršena za one koji žele izgraditi čvrste temelje za svoju budućnost. To je dobra stara porodična kuća koja pomaže ostvariti ciljeve.

Broj 5 – Tu se radi o kući prepunoj akcije. Ona promoviše aktivnost, promjene i avanturu, pa je idealna za ljude koji vole avanturu, putovanja i da izvlače najviše dobrih i zabavnih stvari iz života.

Broj 6 – Ova kuća je savršena za podizanje porodice. Djeluje umirujuće i privlačno. U njoj će svi ukućani, uključujući i kućne ljubimce, dobro napredovati, a i vrt oko kuće će dobro uspijevati.

Broj 7 – Ovdje će se najbolje osjećati ljudi koji se vole opustiti i mirno provoditi vrijeme sami. To je prekrasan dom za iscjelitelje, analitičare, naučnike, tehničare, nastavnike i studente.

Broj 8 – Ovo je idealna kuća za preduzetnike i one posvećene svojim karijerama koji žive pošteno i imaju zdrav odnos prema novcu. Ovakav dom može potaknuti ostvarivanje snova, ali i pohlepu te finansijski gubitak.

Broj 9 – Kuća s ovim brojem dobra je za one koji žele služiti čovječanstvu, zajednici, ili jednostavno pomagati onima koji su u nevolji. Ovaj dom potiče ozdravljenje, saosjećanje i toleranciju.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti