“Rekli su mi da je Boris Dvornik na nekoj turneji … Pitala sam samo od kada se to zove ‘turneja’. I nikad ga poslije toga nisam više vidjela …”

Jedna od onih urbanih legendi – koje se podsjetimo svaki put kada se na TV-u reprizira ‘Bolji život’ – je da je Boris Dvornik naslutio šta će se dogoditi i da se zato nije pojavio u posljednjoj epizodi serije.

reklisumi

O tome je, između ostalog, u velikom intervjuu govorila proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković.

“Mi smo bukvalno nekoliko dana pred istupanje Slovenije snimali scenu na beogradskom aerodromu gdje Marko i ja pratimo našu kćerku Lidiju Vukićević sa Aljošom Vučkovićem na medeni mjesec, oni su igrali bračni par. Boris Dvornik je igrao Aljošinog oca, i trebalo je i on da bude u sceni, ali se nije pojavio. Kada sam pitala vođu snimanja gdje je, šta se dešava, rekao mi je: ‘Ima neku turneju …’. Samo se sjećam da sam pitala od kada se to zove ‘turneja’?! Pretpostavljam da su već tada počeli da prebacuju jedni drugima, kao, šta ima da snimaš u Srbiji … Nikad ga kasnije nisam vidjela i imala prilike da o tome razgovaram sa njim”, ispričala je jedna od najboljih i najdugovječnijih srpskih glumica.

Izvor: nedeljnik.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti