LUDILO NA PLAŽI: Udarila drugaricu ribom po guzi, ali nije ni slutila kakav će haos nastati! (VIDEO)

Djevojka u kupaćem poželjela je da pljusne svoju prijatejicu Tinu ribom po guzi, ali nakon jednog uspješnog udarca dogodilo se nešto neočekivano

cf

Iako je snimljen još 2012. godine, internetom je tek ovih dana u većoj mjeri počeo da se širi video navodno zabilježen na jednoj američkoj plaži na kojoj se ekipa zabavljala sa uginulim somom.

Jedna djevojka u kupaćem poželjela je da pljusne svoju prijateljicu Tinu ribom po guzi, ali nakon jednog uspješnog udarca dogodilo se nešto neočekivano.

Rekla je i da će povraćati, a zatim je do nje stigao jedan mladić koji je u čudu započeo inspekciju zaglavljenog soma na njenoj pozadini. Stigao je i čuvar plaže pa je i on stao da posmatra neobičan prizor.

U nastavku epopeje Tina se može vidjeti kako leži na plaži, a oko nje se okupila poveća grupa znatiželjnika.

Source: Girl Gets Catfish Stuck In Her Leg by ViralHog

Prijatelji su joj donijeli led koji su stavili na mjesto penetracije peraja, neko je donio pincetu, ali rješenja još nije bilo. Neko je čak predložio da se na mjesto uboda prolije votka, ali nedugo nakon takve ideje snimak je prekinut i epilog ove drame na plaži ostao je nepoznat.

Vrh peraje soma zabio se u Tininu butinu i zaglavio se. Obje djevojke je uhvatila panika, a bio ih je strah da iščupaju peraju kako Tina ne bi zaradila veliku ogrebotinu.

Premda je na početku sve izgledalo kao bezazlena zabava, stvar je postala nešto ozbiljnija u trenutku kada se Tini zavrtilo u glavi pa je počela da zapomaže i urliče da bi mogla da zaradi neku infekciju.

Izvor: novinebalkan.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti