Psihijatar nakon decenija rada u mentalnoj bolnici: “Demoni postoje, evo koga napadaju, zašto i kako da prepoznate napad!

Baš svako može da bude meta, a napad ćete prepoznati veoma lako

“Nakon 7 godina rada u jednoj od najvećih psihijatrijskih bolnica na svijetu, 18 godina rada u psihološkom zatvorskom odjeljenju, 2 godine u najvećem Centru za mentalno zdravlje i više od 11 godina u Hitnoj pomoći, nema šta nisam vidio. Lično sam se uvjerio da demoni postoje. Vidio sam ih, pričao sa njima i mogu vam reći da su stvarno veoma strašni”, započinje svoju ispovijest ugledni psihijatar koji je želio da ostane anoniman zbog svojih pacijenata i njihovih porodica.

“Glasovi koje čuju šizofreničari nisu halucinacije kao što psihijatri tvrde. Moja struka insistira da se ovim halucinacijama ne treba pridavati pažnja jer se tako stanje pogoršava. Ipak, otkrio sam da glasovi koje šizofreničari čuju imaju sasvim jasan, precizan, predvidiv i veoma destruktivan šablon, što se veoma razlikuje od uobičajenih halucinacija.

U trenutku kada ‘halucinacije’ (demoni) postanu svjesni da ja pacijentima dajem savjete koji će ih oslabiti, ja postajem pretnja, ali i meta. Jednom se dogodilo čak da mi je pacijent rekao kako ga je ‘glas’ upozorio da se drži podalje od mene, i to nekoliko minuta prije nego što sam uopšte ušao u salu.

Otkrivanje pacijentima šta se sa njima zapravo dešava i kako demoni upravljaju njihovim životima posljednje je što ovi entiteti žele. Oni žele da vjerujete da su u eri nauke demoni samo fikcija, bajke za neobrazovane. Oni žele da ignorišete 23 ili više puta kada je Isus protjerivao demone, a još više kada vjerujete da je Biblija potpuno irelevantna za ove stvari. Njima ide u prilog kada ne vjerujete u njih, jer im je tako lakše da obave svoj posao.

Da se razumijemo, ja ovdje ne govorim o religiji. Govorim vam da razumijete da duhovi postoje i da se oni zli zaista plaše ljubavi, ali i određenih fraza iz Biblije!

Ono što ih najviše uznemiri i na šta najjače reaguju jeste shvatanje da ga je osoba postala svjesna. Oni isisavaju i kradu vašu životnu energiju. Prvi korak je pretvaranje vaših misli u negativne, jer je to osnova da “započnu život u vama”. Oni ne žele da imate porodicu, prijatelje, ni da saznate kako možete da se izborite sa njima. Oni žele da budete izolovani i sami. Ne podnose kada idete u crkvu, čitate Bibliju, pa nastoje da vas ubijede kako su ove aktivnosti dosadne i besmislene. Ovo rade vrlo suptilno – ubacuju vam ideje u glavu i pokušavaju da vas ubijede da vjerujete u njih i da ih slijedite, makar i na sopstvenu štetu.

Postati svjestan da demoni zaista postoje je prvi korak ka suočavanju i eliminisanju njihovog negativnog uticaja na vaš život.

Ako pogledate iza sebe, sigurno ćete shvatiti da ste više puta bili potpuno negativni, da tada ništa niste mogli da završite, da odjednom nemate snage, ali niko se nikada ne zapita gdje je rezerva energije nestala. Mnogi šizofreničari prijavljuju da bukvalno osjećaju kako energija odlazi u trenutku kada glasovi počnu da govore.

Koga demoni napadaju i zašto?

Napašće svakoga ko im to nesvjesno dozvoli. Oni znaju kako da uđu u ljude na najrazličitije načine – od neslanih šala o prizivanju duhova, do pravih pokušaja izvođenja satanističkih rituala i čitanja knjiga koje se bave ovom tematikom.

Žrtve teškog fizičkog, emocionalnog i seksualnog zlostavljanja su primarne mete, jer se oni već osjećaju loše. Ekstremni slučajevi napada najčešće se označavaju kao paranoidna šizofrenija, ali žrtva može biti bilo ko.

Ono što treba da znate jeste da ako ste napadnuti, ne znači da ste mentalno bolesni. Tu ne postoji disfunkcija mozga. Reći suprotno bilo bi isto kao reći da su žrtve pljačke ili silovanja mentalno bolesne. Oni su bili napadnuti, a sada ste vi, ali na drugi način.

Kako isisavaju ljudsku energiju?

Negativna energija koja se proizvodi usljed negativnih emocija jeste njihova hrana. To je razlog zašto nas filmovi o vampirima i drugim strašnim bićima uzdrmaju i preplaše. Ovi entiteti su zaista energetski vampiri.

Kako oni to rade?

Trude se da vas natjeraju da proizvodite negativne emocije kojima će se ubuduće hraniti tako što vam ubacuju krivicu, strah i uznemirujuće misli u vaš um i tjeraju vas da na njih odgovarate kao da su ispravne. Manipulišu vama proizvodeći glasove i strašne osjećaje. Demonska aktivnost postaje jasna prosječnom čovjeku kada mu se u um usadi uporna misao toliko odvratna da se sami sebi zgadite i svakako nemate namjeru da tako nešto sprovedete u djelo. Instinktivno osjećate da je ta misao pogrešna, da nije vaša i da ne pripada vašem umu.

Razmislite – ako za vas nije normalno da imate takvu misao i ponašate se tako, odakle je onda potekla? Ako nije vaša i ne pripada vama, znači da i ne dolazi od vas.

Da li su ljudi bespomoćni protiv ovoga?

Ne. Uopšte niste bespomoćni, ali morate da postanete svjesni da demoni zaista postoje i da shvatite kojim se metodama služe. Mnoge stvari možete da uradite da biste se odbranili, a neki uspiju čak i potpuno da se izoluju od njihovog prisustva i napada.

Ako vam u životu sve ide loše, velika je vjerovatnoća da ste na konstantnom udaru. Najvažnija tajna koju demoni žele da sačuvaju od vas jeste da oni imaju moć da potpuno zaposjednu vaš um, da su pravi energetski paraziti jer se hrane vašom energijom kao što crijevni paraziti uzimaju hranu kada uđu u ljudski organizam. Ovim entitetima je neophodna negativna energija da bi opstali.

Uspijevaju u svojim namjerama onda kada vi počnete da prihvatate ideje koje vam usađuju kao vaše. Oni vam i govore da su vaše. Jednom kada postanete svjesni igrica koje su počeli sa vama da igraju, važno je da ne nasjednete ni na šta od ovoga, da shvatite da to niste vi. Ovo nije fizički rat – ne možete da se odbranite fizički, ovo su spiritualne igre i veoma su ozbiljne.

Možda će vas iznenaditi da čujete kako ovi zli paraziti imaju potpuni pristup vašoj memoriji. Kod jednog pacijenta uspeli su da izvuku osjećaj krivice iz djetinjstva koji je pacijent odavno zaboravio. Oni će uvijek nastojati da nađu najnegativnija sjećanja koja uzrokuju osjećaj krivice, da ih izvuku nazad u vašu svijest i nastave bukvalno da vam ih “nabijaju na nos” sve dok vas ne učine nesposobnim da oprostite sebi i natjeraju da ponovo proizvodite negativne emocije.

Sve negativne misli koje vam demoni usađuju u um pažljivo su odabrane da bi vam izazvale krivicu, bijes, osjećaj bezvrijednosti, bespomoćnosti i beznadežnosti. Da li vam to možda liči na simptome depresije?

Sigurno možete da se sjetite bar jednog puta u životu kada ste bili opsjednuti greškama iz prošlosti i svakodnevno mislili Samo da nisam uradio/rekao to … Samo da sam bio tamo … To su vam oni na djelu. Što duže uspjevaju da vas poražavaju takvim mislima, proizvodićete više negativne energije, a njima obezbjeđivati veću “gozbu”. Zatim će iskoristiti vašu životnu energiju protiv vas, tjerajući vas da izazivate konflikte i mislite kako se nikome ne smije vjerovati.

Iz stručnog iskustva vam kažem: majstori negativnih misli – paranoidni šizofreničari znaju šta su demoni, ali nažalost, rijetko ko ih shvata ozbiljno. Nakon napada, oni nemaju snage ni da ustanu iz kreveta, fenomen nedostatka energije kod njih je konstantan.

Psihijatrija se drži načela da su u pitanju halucinacije nastale zbog disbalansa hemijskih reakcija u mozgu, ali za ovo ne postoji nijedan naučni dokaz. Mene kao psihijatra zabrinjava činjenica da moja struka zanemaruje jedno od najvažnijih pitanja: Odakle misli dolaze?

Ja sam ovo pitanje postavio na jednom od najprestižnijih seminara u psihologiji i psihijatriji pred svima. Odgovor na to pitanje zapravo je bio razlog što sam se prijavio za učešće na ovom seminaru. Glavni profesor pogledao me je kao da sam upravo ispao iz svemirskog broda. Ćutao je nekoliko trenutaka, a zatim rekao: Razgovaraću sa vama nakon predavanja.

Napustio je predavanje prije vremena i nikada nije dogovorio”, ispričao je psihijatar.

Izvor: hr.sott.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti