Princeza Diana svaki put je radila istu stvar pri izlasku iz auta, a evo i zašto

U kraljevskoj porodici, očito, svatko ima svoju foru s torbicama.

d1

Već se zna kako Kate Middleton voli nositi clutch modele torbica, jer se onda ne treba rukavati s nekim s kim ne želi, a izgleda da se i pokojna princeza od Walesa takođe koristila trikovima s torbicama.
Neprežaljena “princeza srca” je, baš kao i Kate, najčešće nosila malene, “clutch” modele, koje je za nju dizajnirala Anya Hindmarch. Njihov poslovni odnos s godinama se pretvorio i u pravo prijateljstvo, a upravo je dizajnerka svijetu otkrila Dianinu “foru”.
U intervjuu, Anya je ukazala na nešto što su neki od vas možda i sami primijetili, a to je način na koji je Diana izlazila iz automobila. Pri svakom izlasku, princeza bi čvrsto stisnula torbicu uz prsa, a njen razlog zaista je damski.
d2
“Tako je prikrivala svoj dekolte od paparazza,” ispričala je dizajnerka  i otkrila kako je princeza, u šali, njene kreacije prozvala “torbicama za dekolte”.
Ovo je samo još jedan dokaz da je Diana bila princeza u punom smislu te riječi, a ostavila je i neizbrisiv trag u modnom svijetu. Svi su željeli njenu frizuru, a zaslužna je i za uvođenje pojma “revenge dress”, odnosno “osvetnička haljina”.
d3
Bila je miljenica modnih dizajnera, a nosila je redom najpoznatija imena u industriji, od Diora do Versacea, zbog čega ja i zaslužila titulu bezvremenske ikone stila.
Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti