Prestrašena žena je bila zarobljena u automobilu koji je brzo tonuo u vodu: Ko zna šta bi se desilo da ova dva hrabra policajca nisu bili ludo uporni da je spasu

Ovo je priča o policajcima koji su učinili sve da bi spasili jednu ženu rizikujući pri tome i vlastite živote

tone1

Policajci Paul Watts i Simon Russell su kao i svakoga dana patrolirali svojim rejonom  kada su kod obale primjetili scenu od koje su se u istoj sekundi naježili. Naime vidjeli su automobil, kako polako ali sigurno tone u vodu.

Na zadnjem sjedištu auta koji je tonuo ugledali su ženu koja se bori za život i pokušava da nogama i rukama razbije zadnje staklo na kolima.

Žena je očajničku udarala u zadnje vjetrobransko staklo, ali je bila toliko nemoćna i u strahu i panici da nije mogla ništa da napravi. Oba policajca su potrčala prema njoj, zagazila u vodu, jer je reakcija morala da bude brza.

tone2

Policajac Russell je u trenu došao na ideju da staklo razbije kamenom, a to je i bila jedina moguća solucija u tom trenu. Zato je brzo pronašao poveliki kamen, te prišao kolima najbliže što je mogao i razbio zadnje staklo na automobilu.

Bilo je vidljivo da je žena u autu u velikoj panici, a zbog pritiska vode nije nikako mogla da otvori vrata i da se izvuče iz kola, i ko zna šta bi se desilo i kako bi sve završilo da se nisu pojavila ova dva prava heroja.

Njih dvojica su brzo i veoma pažljivo izvukli ženu iz kola te je odnijeli do obale, a dok su policajci sve ovo radili, pridružili su im se i neki prolaznici i posmatrači, koji su takođe željeli da pomognu policajcima u ovoj akciji.

Oba policajca izvukli su ženu iz kola vrlo pažljivo i odnijeli je do obale.

tone3

Ubrzo su došle i druge ekipe policije koje su uspjele da izvuku vozilo na obalu, a hitna pomoć se pobrinula za prestrašenu ženu koja je bila više nego zahvalna dvojici policajaca koji su se srećom našli u blizini.

Policajaci su pohvaljeni zbog svoga hrabrog čina, a obojica su samo rekli da je to dio njihovoga posla i da im je veoma drago da se sve završilo na najbolji mogući način.

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti