PRERANO I NEOČEKIVANO: Slavni pjevač završava karijeru na vrhuncu slave u svojoj 28 godini!

Muzičar najpoznatiji po hitu “Shape of You”, koji se popeo na 17. mjesto najbogatijih britanskih muzičara, rekao je fanovima na svom posljednjem nastupu u sklopu turneje “Divide” da će se na neko vrijeme povući kako bi proveo više vremena sa svojom suprugom Cherry Seaborn.

shee1

S pozornice Chantry Parka u Ipswichu emocionalni Ed Sheeran je okupljenom mnoštvu priznao da se povlači.

“Kao što neki znaju, bio sam na turneji ‘Divide’ više od dvije godine, a danas je zadnji dan tog svega.”

“Nešto je gorko-slatko u tome. Drago mi je da ste tu i da završavamo u Ipswichu. Ovo je moja zadnja svirka u 18 mjeseci. Svirali smo po cijelom svijetu, Glastonbury, stadion Wembley. Sva ta nevjerovatna mjesta, Amerika, Novi Zeland, Australija, Azija, Južna Amerika, bilo je to ludo. Rekli su mi da sam do kraja turneje svirao ispred devet miliona ljudi. Ovo je najveća turneja ikad. Bio je ovo jako emotivan dan za puno ljudi u backstageu. Na neki čudan način osjećam se kao da prekidam s djevojkom s kojom sam bio godinama. Zvuči čudno, ali bila je to duga turneja.”

shee2

Sa suzama u očima obukao je majicu sa simbolom svog rodnog grada, nakon što je nosio dres lokalnog fudbalskog kluba.

“Ovo je majica Framinghama, iz kojeg sam ja. Moj dom je Suffolk. Sretan sam što turneja tu završava. Želim zahvaliti svima na ovoj turneji, što ste mi dali šansu. Ovo je moja zadnja pjesma. Napisao sam je kad sam imao 15 godina. Vidimo se za nekoliko godina”, dodao je.

Sheeran se u tajnosti oženio svojom srednjoškolskom ljubavi Cherry u decembru 2018., a nedavno su otkrili da planiraju zasnovati porodicu.

“Ne mogu sljedećih 20 godina biti na cesti. S djecom je to drugačije, ne smeta mi žrtvovati se zbog njih”, rekao je.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti