Postoji jako dobar razlog: Evo zbog čega Cristiano Ronaldo na tijelu NEMA NIJEDNU TETOVAŽU

Postoji prilično dirljiv razlog zašto je sportska mega zvijezda Cristiano Ronaldo odbila da radi tetovaže. Fudbaler Real Madrida redovno pokazuje svoj izgled, ali nikada nije imao namjeru crtati po vlastitom tijelu.

cr

Razlog je jednostavan jer Cristiano (33) redovno donira krv. Fudbaler otvoreno ohrabruje svoje navijače i društvene medije da postanu donatori. Prošlog decembra, pozvao je ljude da se prijave na beton1donor.com da bi dali krv i spasili život. Cristiano je postavio sliku iz bolnice, pokazujući da donira krv. Na Svjetskom danu donatora krvi u junu, on je podijelio istu poruku sa svojih 71.3 miliona Twitter pratilaca. “Uzbuđen … sutra je #WorldBloodDonorDay!”, objavio je Cristiano.

Prema NHSovoj organizaciji Give Blood, donatori moraju da čekaju četiri mjeseca od datuma njihovih tetovaža ili pirsinga tijela prije nego što daju krv. Sa redovnim donacijama Cristiana, razumljivo je zašto on nikada ranije nije imao tetovaže.

Portugalska sportska legenda je prošle godine postala otac četvrti put. Njegova vjerenica Georgina Rodriquez donijela je prvo dijete Alana Martina u novembru. Ranije te godine, Cristiano je iznenadio svijet kada je svoje novorođene blizance Eve i Mateo predstavio na Instagramu. Fudbaler je dobio svoje blizance preko surogata, koji je ostao anoniman.

Cristiano je takođe ponosan otac svog prvog sina, sedmogodišnjeg, Cristiana Ronalda Juniora, otac i sin dijele vrlo blisku vezu, a mali Cristiano je čak pomogao tati u modnim kampanjama. Prošle godine Ronaldo je lansirao svoju kolekciju džinsa, CR7 Junior, koja nudi farmerke, košulje, jakne, majice …

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti