Poslala je poruku na pogrešan broj i pronašla čovjeka svog života

Par iz Londona otkriva kako je samo jedna pogrešna poruka na Whatsapp-u potpuno promijenila njihove živote.

lina1

Nije prvi put da slučajnosti dovedu do velikih stvari. Nedavno je jedna djevojka sasvim slučajno poslala poruku na pogrešan broj i promijenila život bolesnog djeteta. Sada, priča je nešto drugačija ali sa jednako sretnim krajem.

Lina Dalbeck (37) iz južnog Londona je prošle godine na Whatsapp-u primila poruku od sa nepoznatog broja. Nju je poslao 44-godišnji Michael Evangelou sasvim slučajno kao podsjetnik sebi da ode u bioskop, jer je naslov poruke glasio “Girls Trip” kao istoimeni film.

Ubrzo je stigao odgovor i Michael nije znao o čemu se radi, a tekst je glasio: “Ćao! Girls Trip? Ko je to? Pretpostavljam da ste htjeli da pošaljete poruku nekoj drugoj Lini.”

Poslije nekoliko razmijenjenih poruka kako bi skontali o čemu se radi, Lina i Michael su počeli da se dopisuju i ubrzo su ugovorili sastanak.

“Pričali smo o svemu i svačemu. Da nisam bila sama, vjerovatno ne bih nastavila dopisivanje”, kaže Lina za Independent i dodaje da je kasnije provjerila fotku na Whatsapp-u i vidjela zgodnog muškarca.

Njih dvoje su se našli samo četiri sata nakon mahinalne poruke, poljubili se isto veče i dogovorili da se vide slijedećeg dana.

“Ubijedili smo sebe da nas je sudbina spojila”, priča ona.

Sve se odigralo jako brzo i kada se najmanje nadala, samo dvije nedjelje pošto su se upoznali – Evangelou je izvadio prsten.

“Pričali smo o snovima i ja sam rekla kako sam oduvijek željela da živim u Dubaiju. ‘Hajde da uradimo to, hajde da živimo zajedno’, rekao mi je.”

Lina mu je objasnila da je muslimanka i da je neophodno da budu u braku kako bi mogli da žive zajedno. Michael kao da je jedva dočekao da to kaže a par se 7. decembra vjenčao pred 30 gostiju.

Izvor: noizz.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti