Phoenix, Arizona: Snimila slijetanje NLO-a, nikome nije jasno objašnjenje (VIDEO)

Arizona je posebno mjesto za ufologe i sve koji su fascinirani NLO fenomenom, a jedna žena je sasvim slučajno snimila vrlo neobični letjeći objekt u obliku tanjira

Jedna majka iz Arizone je povela kćerku u šetnju parkom pa je svjedočila prizoru kojem se nije ni najmanje nadala.

– Prvo sam čula zvuk nekoliko helikoptera. Digla sam pogled i vidjela nekoliko njih. Ispod je bio ogromni tanjir koji je lebdio iznad planine koja je bila tačno ispred mene – napisala je žena u opisu videa na YouTubu zbog kojeg se i na Redditu razvila opširna rasprava.

– Nakon nekoliko minuta mirovanja, objekt je počeo mijenjati oblik i boje. U tom se trenutku spustio na tlo, a ja sam krenula prema automobilu kako bi pokušala doći do tog mjesta. No, objekt se u međuvremenu opet dignuo s tla. Tada sam snimila drugi, tamniji dio snimke. Objekt nije ispuštao nikakav zvuk u šta sam se uvjerila i još jednom kasnije, kada sam putovala kući i kada je tanjir preletio tačno iznad mene, objašnjava dalje ona.

U komentarima je objasnila da je ovo po drugi put da je u Phoenixu u Arizoni vidjela neidentifikovani leteći objekt. Prvi je, kaže, bio mnogo veći i imao je oblik slova “V”. Takođe, bio je potpuno tih.

Arizona je i inače vrlo popularno mjesto među ufolozima. Naime, prema nekim se navodima u toj državi nalazi čak 11 podzemnih baza američke vojske. To ipak nije ništa neobično, jer svaka od država SAD-a ima minimalno dvije takve vojne baze.

Ono što ipak Arizonu stavlja na posebno mjesto mape ufologa su vrlo česta viđenja o letećih objekata. Jedno od najpoznatijih – “Phoenix Lights” – dogodilo se 1997. godine, kada je letjelicu u obliku slova “V” vidjelo čak nekoliko hiljada ljudi. Među njima je bio i tadašnji guverner koji ju je opisao kao “vanzemaljsku”. Sve do danas, Phoenix Lights je ostalo najmasovnije viđenje NLO-a u istorji.

Izvor: avaz.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti