Ovisnost joj uništila život, zatim je saznala da joj sin ima tešku bolest: Čuvena Esmeralda otvoreno o mukama sa kojima se bori

Leticia Calderón (49) doživjela je vrhunac glumačke karijere kao 29-godišnjakinja, glumeći Esmeraldu u istoimenoj sapunici.

esmer1

Calderon i dalje redovno snima sapunice, a 2014. je priznala kako se u periodu kada je igrala Esmeraldu borila sa ovisnošću o kokainu. Iz pakla droge se izvukla tek kada joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od prevelike doze.

“Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me je mogla koštati života”, rekla je u intervjuu za jednu meksičku televiziju. Glumica je bila u dva braka, a iz drugog s advokatom Juanom Coladom (57) ima blizance Luciana i Carlosa. Kada se porodila 2005. godine uzela je dužu pauzu kako bi se posvetila sinovima, naročito mlađem Lucianu koji se rodio s Downovim sindromom.

“Ovo je najbolji dan za mene, dan prave ljubavi, volim svog Luciana”, napisala je u objavi glumica na Svjetski dan osoba sa Downovim sindromom.

esmer2

Calderon je ispričala kako je na nju sin jako uticao i da nikada nije sebe pitala “zašto ja”, kao što to čini većina roditelja kada sazna dijagnozu svog djeteta.

“Vide kako je fantastičan i polaskana sam što je moj sin”, zaključila je Calderon, koju su prije nekoliko godina povezivali sa glumcem Joseom Ayalom (29). Iako su njihovi prijatelji tvrdili da su u ljubavnoj vezi, Meksikanka je to demantovala.

Izvor: avaz.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti