Ovih 5 horoskopskih znakova imat će 100% sretan brak: Njih svi žele

Pojedini predstavnici Zodijaka su rođeni za zajednički život jer imaju afinitete ka zajednici i porodici.

Neki su uspješniji u bračnom životu, neki malo manje, ali ovih pet znakova su stvoreni za život u dvoje.

Bik: dugo bira, ali kad odabere to je to

Bikovima vlada planet Venera. To je razlog zbog kojeg imaju sklonost za davanjem, brak ih nimalo ne plaši, naprotiv, raduju mu se. Međutim, Bikovi vole da pametno iskoriste vrijeme za upoznavanje budućeg partnera kako bi se uverili da je to prava osoba, pre nego što se obavežu. Ali, nakon što budu sigurni u vezu, ostaće zauvijek sa partnerom.

Bik želi da gradi budunost i ne plaši se osnivanja porodice. Za njih je stabilnost neprocjenjiva i učinit će sve da uspiju u svom braku.

Rak: nikad neće napustiti supružnika

Ovim znakom upravlja Mjesec, zbog čega Rakovi favorizuju emocionalne veze ispred tjelesnih veza. Rak je nježan, ljubazan i pun poštovanja, traži dugoročnu predanost i nema problema sa ograničavanjem svoje slobode. Rak čini sve da se njegov partner osjeća cijenjeno i voljeno zbog onoga što jeste, ali i očekuje isto zauzvrat. Jednom kad se uvjeri u svoja osjećanja, Rak će ostati vjeran i nikada neće napustiti supružnika. To su razlozi koji čine njihov brak uspješnim.


Lav: jedini vatreni znak predan braku

Lav je, za razliku od Ovna i Strelca, jedini vatreni znak kod kojeg će veza vjerovatno potrajati kad se vjenča. To je odan znak, kojim vlada Sunce, što mu daje kraljevsku energiju. Kad Lav započne vezu, ona je ili dugoročna ili je neće biti. Lavovi nisu zahtjevni ljudi, samo žele da znaju da ih njihovi partneri vole i da su im vjerni. Naime, kad su emocionalno zadovoljni, ništa ih neće natjerati da pobjegnu.


Jarac: cijene sigurnost i stabilnost

Dominantna planeta ovog znaka je Saturn, planeta svijesti i vremena. Jarčevi su ljudi koji cene sigurnost i stabilnost. Vrlo je usresređni na svoj lični razvoj i preuzimaju odgovornost za sve svoje izbore. Jarčevi se ne plaše poteškoća i vole da prihvataju izazove, jer je to ono što im omogućava da napreduju. Vjeruju svojim veštinama i spremni su da se suoče sa bilo kojom teškom situacijom. Kad nekoga vole, žele da konkretizuju svoju vezu i vjenčaju se sa partnerom. Kad se vjenčaju, ostaju vrlo kreativni i žele da iznenade partnera.

Ribe: U braku se osjećaju sigurno

Ribama upravlja Sunce, ali za razliku od Lava, one nisu nezavisne, emocionalno su zavisne od partnera i stalno ih treba u nešto uvjeriti kada su u vezi. Brak je dobro rješenje za njih, tako da su napokon sigurne da njihovi supružnici dijele ista osjećanja kao i one. Izuzetno su emotivni i osjećajni ljudi. S druge strane, biće spremne da se bore za to da njihova veza funkcioniše i traje cijeli život.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti