OTAC OŽENIO SVOJU SNAHU DOK MU JE SIN RADIO U NJEMAČKOJ: Kad se vratio iz inostranstva imao je šta i da vidi!

Nakon što ste pročitali naslov, vjerujemo kako ste pomislili da se radi o nekoj sapunici.

nego1

Ipak, ova priča je istinita i dogodila se u jednom negotinskom selu, pretežno gastarbajterskom.

Sin ima djecu i njegov otac, iz drugog braka, takođe ima nasljednike. I tu možda ne bi bilo ništa čudno da očeva i sinovljeva djeca nisu – rođena braća!

“Zapravo polubraća”, ispravlja jedan o mještana neobičnog sela, gdje je smještena radnja ove neobične i bizarne priče.

“Oni su braća po materi. Ista im je majka.”

Sve je počelo prije nekoliko godina kada se sin oženio i u kuću doveo suprugu. Svadba je, pričaju, bila velika i bogata. Prava gastarbajterska jer svi članovi te familije rade u inostranstvu. “Nekoliko mjeseci nakon svadbe žena se porodila i na svijet donijela zdravog dječaka”, pričaju mještani.

“A onda se njen muž vratio u inostranstvo gdje radi. Planirao je da dijete, kada  malo ojača i poraste, zajedno s majkom odvede sa sobom.”

nego2

Međutim, onda se se dogodio zaplet, sličan onim iz lationoameričkih sapunica:

“Dok je suprug radio u inostranstvu, snaha se, ispostavilo se, zbližila sa svekrom. Da li zbog usamljenosti ili nečeg drugog, tek taj odnos je prerastao u nešto više. Po selu se pričalo da su njih dvoje u vezi, ali je u tu priču malo ko vjerovao. Žena je ubrzo podnijela zahtjev za razvod braka i javno počela da živi sa svekrom. Sin je, kada je to čuo, došao iz inostranstva.”

“Supruga mu je, jednostavno, kazala da ga više ne voli i da je zaljubljena u njegovog oca. Svašta se tu dešavalo. Otac i sin su se svađali, kleli, prijetili … Ali žena nije odustajala, i na kraju se sve okončalo razvodom”, kažu mještani.

Poslije razvoda sin se vratio u inostranstvo. Svoje dijete je ostavio kod babe, majke njegovog oca, da ga čuva.

“E onda su snaha i svekar, koji je imetak stekao u inostranstvu, kupili drugu kuću. Ona se nalazi tik do one u kojoj živi dječak čija majka se preudala za njegovog dedu. Prvi suprug rijetko dolazi u selo. Nekoliko dana godišnje. Ne viđa tada ni oca ni bivšu ženu. Planira da sina, kada poraste, odvede sa sobom”.

Ali bivša supruga je protiv toga da joj sin iz prvog braka ode s ocem u inostranstvo.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti