OSTAVILA DEČKU KOFER POD KREVETOM: Shvatio s kim je u vezi tek kad ga je otvorio – i zaplakao!

Održati vezu na daljinu živom isto je kao dobiti doktorat iz međuljudskih odnosa.

suitcase

Mnogi koji su se u tome okušali, završili su u suzama i s gorkim okusom neuspjeha, za koji nije kriva niti nevjera niti razlika u karakterima, već samo kilometri koji su razdvojili dvoje koji su, možda, mogli biti sjajan par.

Veze na daljinu uspješno održavaju samo kreativni partneri, ljudi koji su spremni uložiti dodatnu energiju kako bi emocije koje su osjetili kada su bili zajedno, ostale žive.

U ljubavi valja rasti, a to je nemoguće ako ne znate što vaš partner prolazi, na drugom dijelu svijeta. Taj nedostatak povezanosti, ponekad samo i one tjelesne, zna često biti santa leda na Titanicu vaše ljubavi. Zato je jedna pametna cura izmislila sistem kojim će sve dobre i loše trenutke, koje prolaze dok su odvojeni, učiniti zajedničkima. Kako?

Pomno je proučila svoje pratnera, pratila je njegove emotivne reakcije, a onda napravila procjenu što bi mogao sve osjetiti dok ona nije pored njega.

Posljednji put kada su se rastajali, spakovala mu je kofer u kojem je pohranila niz pisama, paketića i koverti namijenjenih za specifične situacije u kojima će se njezin dragi pronaći.

Nakon što je napustila njegov stan, ostavila mu je kofer ispod kreveta. Čekala je tri dana da mu kaže da je tamo.

Kada ga je otvorio imao je što i vidjeti. Unutra su se nalazili paketi i pisma, pomno pripremljena samo za njega.

Na jednom od paketića pisalo je: “Otvori kada tvoj krevet više ne bude mirisao na mene”. Ostavila mu je i kovertu koju treba otvoriti kada osjeti potrebu za patetičnim maženjem. Tu je i paketić kada se osjeća živahnim.

Nije zaoboravila na slatke detalje. Otvori kada se poželiš nečega jako finoga, napisala mu je na paketu. Tu je i paketić kada mu zatreba nešto slatko. Mislila je na apsolutno sve. “Kada budeš raspoložen za nešto kao prljavo”, napisala je. Ostavila mu je i pismo utjehe, kada mu je dan bio baš loš.

Kada je vidio što je ona učinila za njega, odlučio se pohvaliti na društvenim mrežama. Ovaj par, barem za sada, doista ima realne šanse preživjeti udaljenost, bez obzira što je on u Kanadi, a onda u SAD-u.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti