“Ona je šetala livadom, ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila: Evo mog princa na konju.”

Prelijepa ljubavna priča

boban1

Košarkaš Srbije i jedan od najviših sportista na svijetu, Boban Marjanović, već tri godine je u braku sa Milicom. Iako je razlika između njih 60 centimetara, pokazali su da su takve brojke i poređenja najbesmislenija stvar na svijetu.

Zbog razlike u visini (on je visok 221cm, ona 161) postali su interesantni čak i inostranim medijima, a Bobi sa ponosom uvijek ističe da je upravo Milica najzaslužnija za mir u njegovoj glavi i odlične partije koje pruža.

– Milica i ja smo se upoznali jednog ljeta, ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila: ‘Evo mog princa na konju’. Šalim se, naravno. Ja sam čovjek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije. Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom. On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan – rekao je Bobi u jednom intervjuu.

boban2

Život sa profesionalnim sportistom nije lak s obzirom na to da su odricanja uobičajena pojava, a porodična okupljanja gotovo misaona imenica. Toga je svjesna i Milica, ali je prihvatila sve te činjenice i jednostavno odlučila da se na te stvari više ne obazire.

– To su sitnice koje se lako prevaziđu. Zaista se trudim da Boban i njegove potrebe uvijek budu na prvom mjestu, da ga kući uvijek okružujemo pozitivnom energijom i na taj način damo svoj doprinos njegovoj igri – rekla je svojevremeno Milica.

Svoju ljubav krunisali su početkom jula 2014. godine, a zajedno su već deset godina.

Iz te velike ljubavi dobili su dvojicu sinova, Vuka i Petra, koji imaju na koga da se ugledaju.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti