OD NJEGA JE MLAĐA 15 GODINA I KRIJE JE OD JAVNOSTI: Kada vidite kako izgleda žena Vlade Georgieva shvatit ćete zašto …

Ljubavna priča između kompozitora i pjevača Vlade Georgieva i njenove nevjenčane supruge Milice Samardžije počela je na snimanju spota za pjesmu “Iskreno” prije četiri godine.

vl1

Upoznali su se krajem 2013. godine na kastingu za njegov spot za pjesmu “Iskreno”.  Ubrzo su počeli vezu, a od javnosti su na sve načine pokušavali da sakriju romansu.

Paparazzi su ih prvi put uslikali zajedno 2014. godine u njegovom rodnom Herceg Novom.

vl5

Ubrzo su Milica i Vlado raskinuli. Nekoliko mjeseci kasnije, po povratku u Beograd svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, “vječiti neženja” koji je godinama bježao od porodice i obaveza se poslije mnogo vremena skrasio. Kleo se u momački život i, iako nikad nije bio bez djevojke, nije htio da spusti sidro i veže se za jednu osobu. Sve se to promijenilo nakon što je upoznao Milicu, koja je deceniju i po mlađa od njega, pričali su prijatelji pjevača za medije.

vl3

Vlado je za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku, a goste je dočeo slavljenik sa djevojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”. Potom je u javnosti odjeknula vijest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je vidjela na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Georgiev i Milica su 10. septembra Gerogiev dobili kćerku Sofiju. Rođenje kćerke slavio je tri dana, a ubrzo je uslijedilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda. O ljubavi sa Milicom jednom prilikom je izjavio:

vl6

vl7

– Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno – izjavio je jednom prilikom pjevač i otkrio da li je svoj život promijenio od trenutka kada je u njihov svijet došla Sofija.

Zatim je u medijima odjeknula vijest da Milica čeka drugo dijete.

vl8

Poslije devet mjeseci uslijedio je porođaj, a pjevač je čitavo veče proveo ispred porodilišta isčekivajući da Milica na svijet donese Elenu. Ponosan tata nije mogao da sakrije oduševljenje.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti