NIJE NI SLUTILA ŠTA JOJ MUŽ RADI SVAKO VEČE! Kada bi ona zaspala uzimao je sve MOGUĆE VRSTE ALATA I BUŠIO … a onda je jedno jutro osjetila SMRAD!

Za to mu je trebalo punih 15 godina.

sneaking

Vodoinstalater iz Irske, vjerovali ili ne, iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do lokalnog paba koji se nalazi 800 metara dalje od njegove kuće.

Za to mu je trebalo punih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film ‘Bjekstvo iz Shawshanka’. Razlog je bizaran – njegova supruga neopisivo jako hrče.

– Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film ‘Bjekstvo iz Shawshanka’ 1994. godine, odlučio sam da nešto preduzmem u vezi toga, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba.

Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašika do bušilica za tunel koje sam uspio da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspio izaći na drugu stranu, i to u ženski wc i ostavu – izjavio je on.

Prethodnih pet godina je svake večeri odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat poslije ponoći.

Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gdje ide kada ona zaspi.

– Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvijek ujutru osjetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti. Vlasnik paba se pitao kako uvijek dolazim niotkuda u isto vrijeme, i kako nestajem iz ženskog WC-a – izjavio je Irac.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cijevi koju je Petsi slučajno udario dok je kopao rupu.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti