Jedan muškarac je rekao: “Žene starije od 40 godina bolje su od mlađih!” … I nabrojao sjajne razloge!

I dok vlada pravi teror mladosti, a na starenje se gleda kao na veliki prekršaj, jedan muškarac je rekao glasno: “Žene starije od 40 godina bolje su od mlađih” i naveo sjajne razloge.

over40

Davor Ivanišević je na Facebooku objavio činjenice zbog kojih je veza sa ženom starijom od 40 godina fantastična i zbog kojeg ne bi trebalo više da važi: što stariji mušakarac, to mlađa žena. I poručio sljedeće:

Jedan je stariji, iskusni muškarac rekao: – Što sam stariji, to više poštujem žene starije od 40 godina. Evo nekoliko razloga:

1. Žena starija od 40 godina nikada te neće probuditi usred noći da bi te pitala: “O čemu razmišljaš?” … jednostavno je to ne zanima.

2. Kada žena starija od 40 godina ne želi da gleda utakmicu, ona ne sjedi pored tebe kukajući. Ona će se zabavlja nečim drugim, nečim za šta je raspoložena. Najčešće je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

3. Žena starija od 40 godina samu sebe dovoljno poznaje da bi znala ko je, šta je, šta želi i od koga želi. Samo mali broj žena starijih od 40 godina zanima šta ti o njima misliš.

4. Žene starije od 40 zrače ponosom. Rijetko će ti napraviti scenu usred opere ili restorana, ali ako si zaslužio, neće oklijevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle da prođu nekažnjeno. S godinama žena postaje vidovita.

5. Ženi starijoj od 40 ne treba da govoriš šta si učinio – ona već zna.

6. Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese jarko crveni ruž, što ne možete da se kaže za većinu mlađih žena. Čim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 daleko seksipilnija od mlađe.

7. Starije žene su iskusnije i otvorenije. One ti kažu u lice kad se ponašaš kao idiot. Nikada se ne moraš pitati na čemu si kod nje.

Da, mnogo je razloga zašto poštujem žene starije od 40 godina. Na žalost, obrnuto ne vrijedi.

Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40, dolazi jedan “ostatak nečega” – debelog stomaka u žutom šorcu koji zbog dvadesetogodišnje konobarice pravi majmuna od sebe!

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti