NEOBJAŠNJIVO: Mala svjetlosna kugla pratila je automobil (VIDEO)

Ovaj videozapis je izazvao nemir među ljudima a snimljen je u predgrađu Capilla del Monte (Argentina).

sphere1

Koliko je poznato, ovaj se grad često nalazi u pričama lokalaca koji su svjedočili pojavama NLO-a. Prema tvrdnjama ufologa Jaime Maussana, na ovom se području nalazi vanzemaljska baza, zbog čega stanovnici pomenutog grada stalno posmatraju nebu u potrazi za letećim tanjirima.

Međutim, u ovom konkretnom slučaju ne govorimo o vanzemaljskom brodu, već o neobičnoj maloj kugli koja je blistala jarko žutim svjetlom i uporno pratila automobil lokalnog stanovnika po imenu Sele. Prema riječima žene koja je takođe svjedočila ovom događaju, toga dana ona i njen prijatelj otišli su van grada.

Cesta nije bila dobre kvalitete: bila je zemljana i neravna, zbog čega je trebalo voziti polako. U jednom trenutku ženi je postalo dosadno i tada je odlučila snimati okolinu kamerom mobilnog telefona. Tek nakon što je poželjela pregledati snimak, uočila je malu svjetlucavu kuglu koja je pratila vozilo. Prema njenim riječima, tokom snimanja ona uopšte nije primjetila ovu kuglu.

Možda ovo nema nikakve veze s NLO-ima i možda je lopta samo neka vrsta prirodnog fenomena. Međutim, lokalni ufolog Maussan tvrdi da je ovo definitivno nešto paranormalno. Takođe, siguran je da svjetlosna kugla nije nastala kao rezultat odsjaja sa stakla automobila. O tome svjedoči činjenica da se neobični predmet kreće nezavisno i da na njega nikako ne utiču kretnje vozila. Maussan skreće pažnju na ponašanje svjetlosne kugle: čovjek je primijetio da ga podsjeća na racionalno stvorenje koje zanima neobično vozilo na četiri točka koje se pojavilo na ovom uglavnom pustom mjestu.

Izvor: fx-files.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti