Nekada NAJPOPULARNIJI voditelj u BiH: Feđu smo gledali na OBN TV, BIO JE U KOMI, a sada se BAVI TOTALNO drugim poslom!

Feđu Fetahagića većina nas poznaje kao voditelja OBN televizije. Angažman u ovoj TV kući donio mu je ogromnu popularnost pa slobodno možemo reći kako je izvijesni period bio jedan od najpoznatijih voditelja u BiH.

fedja2

Nedavno je prošao kroz veliku životnu dramu, nakon čega je krenuo nekim totalno drugačijim životnim putevima.

Feđa Fetahagić, diplomirani politolog, još kao tinejdžer prošao je put od pjevača do DJ-a. Svirao je gitaru i klavir, komponovao, a pored svih talenata i poslova koje je obavljao, najveću popularnost i uspjeh je stekao kao voditelj OBN TV. Zasigurno je da angažman na ovoj televiziji za Feđu Fetahagića predstavlja neke od najljepših životnih trenutaka. U tom periodu je zauzimao tron najpopularnijih TV lica u BiH.

Fetahagić je radio na nekoliko projekata : “Red Carpet”, “OBN Music Talents” (2006.), “Zvijezde sa zvijezdama”, “Zvijezde plešu”, “Feđa Presents”, “Wimbledon”, “Dan iz snova” (2008.), “World Dance Stars Show”, “Metropolitan Top Model Contest”, “Nedjeljno popodne”…

fedja3

2015. godinu će pamtiti kao jednu od najtežih. Podsjećamo, voditelj je te godine pao u kupatilu hotelske sobe u Splitu. Pri padu je teško povrijedio glavu, te bio u induciranoj komi. Duži vremenski period je bio na kućnom liječenju, a u oktobru 2016. godine se prvi put pojavio u javnosti, i to na proslavi u organizaciji magazina “Azra”.

Feđa nije pretjerano aktivan na društvenim mrežama. Ali nakon dužeg perioda, nedavno se obratio Facebook prijateljima i tim se putem pohvalio međunarodnim ATP certifikatom trenera.

fedja1

“Od danas, sa međunarodnim ATP certifikatom trener/coacha, velikana Tonija Nadala i svjetskog stručnjaka, mentora i trenera Alberta Casttelania, otvorio sam još jednu divnu stranicu teniskog života kao interacionalni trener/coach”, napisao je Fetahagić. Poznavajući Feđu koji je pun ambicija, volje i želje, nije isključeno da i sam otvori školu tenisa.

Izvor: ekskluziva.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti