Najzgodnija baka na svijetu je sa naših prostora i otkriva u čemu je njena tajna

Žaklina Berido Pizano je Srpkinja udata za Italijana. Ima 50 godina, dvije unuke, a njen Instagram je poslastica za oči modnih sladokusaca.

Zaboravite na klasične bake sa sijedom kosom. Žaklina ima 30-godišnju kćerku i dvije unuke od sedam i pet godina. Iako o sebi ne voli mnogo da govori za medije, dala je intervju za italijanski list “Corriere”.

Rođena je u Beogradu, ali već mnogo godina živi u inostranstvu, a svog supruga zove “gospodin Savršeni”.

Kako je rekla, ima tri zvanična državljanstva – srpsko, francusko i švicarsko, a italijansko nema ali ga “nosi u srcu”.

– Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dijete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u jednoj saobraćajnoj nesreći. Oborio ga je jedan automobil na pešačkom prelazu u Beogradu 2016. godine. Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila mojim unukama čije slike sam sklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica – priča Žaklina.

Kaže da je porodica njen život i da je ona baka za sve. Unuke je naučila da plivaju, da voze bicikl i uvijek im govori – ako im nešto ne ide, da pozovu baku.

Žaklina nikada nije radila kao manekenka, iako biste po njenom Instagramu rekli da je jako iskusna u modelingu.

– Nisam nikada bila manekenka niti se osjećam kao modna blogerka. Radim kao konsultant na pojedinim međunarodnim projektima koji imaju veze sa infrastrukturom i turizmom.

Moda joj je zabavna i omogućava joj da pobjegne od svakodnevnice.

– U modi morate biti otvorenog uma, ne smijete upadati u stroge kalupe, baš kao i u životu. Danas mediji govore da si poslije 30. “gotov”. Evo, ja prkosim tom stereotipu i to dokazujem i svojim kombinacijama – priča ona.

Pa u čemu je trik? Kako joj uspijeva da zadrži titulu najzgodnije bake na svijetu?

– Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morske plodove, meso i povrće. Od svoje 10. godine bar 45 minuta dnevno vježbam. Neophodno je redovno vježbati i imati zdravu ishranu. I njegujem i svoju dušu – otkriva Žaklina. A da li joj teško pada kada je unuke zovu “bako”? – Zbog toga sam najponosnija u životu. Kada me unuke tako zovu ja se svaki put istopim.

Right Now the magic can happen for anybody. Stop feeling like the victim. Stop thinking life is something happening to you! Start realizing that life is responding to you. There are opportunities everywhere. I’m not a trust fund person… person whose parents are wealthy and have set up a trust fund for. Had nobody to leave me a trust fund and ensures my financially security for the whole life. I do not have a rich husband. It’s called work. It’s called radical actions. I don’t wait for things to happen. I go and make them happen. That is my only “secret”❤️ Partecipate to win travel GIVEAWAY Enter on my post from 7. March ❤️ good luck everyone #grandmotherthatlovesfashion #lovegetsloveinreturn #ritzcarltondoha #goingplacestogether #giveaway #love #myangel #rememberstefan #nofasterthanlife A post shared by Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist) on

I šta na kraju Žaklina kaže o ljepoti žena u njenim godinama?

– Nikada se nisam uklapala u stereotip “lijepe žene” i sretna sam zbog toga. Jer u svakom periodu života smo lijepe na drugačiji način. Na kraju krajeva ljudsko tijelo je samo skladište duše – zaključuje ona.

Izvor: noizz.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti